lauantai 25. huhtikuuta 2009

Oma koti kullan kallis...

Viimein viime torstaina saimme loputkin tavaramme Kuopiosta Helsinkiin. Koti on taas koti ja omat "romut" ympärillä. Teemu ehti olla kotona kokonaisen päivän, kun tänään aamulla suuntasi kohti Mallorcaa. 2007 ja 2008 olen ollut toukokuun leirillä/kisamatkalla mukana ja nyt, kun todellinen tarve sille ehkä olisi, niin en pääse enää mukaan (johtuen siis töistä). Kuitenkin harjoittelu on sujunut Suomessakin ihan loistavasti, mutta olisihan se ollut mukava hoitaa UV-allergian siedätyshoito etelässä ennen USA:n matkaa.

Elixirissä oli viime maanantaina Virtasen Jannella triathlontreeniä, joka näytti kyllä hurjalta touhulta. Lajin kokeilemista harkitsevia voisi rauhoitella siitä, että ihan tuollaisiin suorituksiin ei tarvitse valmistautua tai esimerkiksi Helsinki City Triathlonia varten tuohon tapaan harjoitella! :D Aivan yhtä hurjaa touhua on Elixirin kuukauden karkkilakko, mutta leikkiä ei kyllä ole Virtasen tavoitekisakaan, Lanzarote Ironman. Nostan miehelle hattua ja toivotan tsemppiä!

EDIT: Löysin Elixir -videon, jossa Hagqvistin Antti selostaa tulevaa urakkaa sekä sitoutumisesta ja valmistautumisesta täydelle matkalle.

sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Loistava treeniviikko

Kello on hieman yli kahden sunnuntaina ja minä olen jo ajanut 3h40min pyörää sekä juossut siihen päälle 20min. Reittioppaani oli loistava ja vauhti pysyi tasaisena koko matkan, kiitos vain Espoon suuntaan! Hieman vajaat 80km on takana ja vaikka jonkin verran liikennevaloissa sai alussa/lopussa seistä (missäpä niitä ei olisi), niin muuten sai kyllä ajaa rauhallisia maanteitä. "Oppaani" jatkoi vielä lenkkiään.

Hyvä lenkki antoi kyllä uskoa ehkäpä hieman arvoituksena olleeseen pyöräkuntoon. Vauhti oli pyöräilijälle rauhallista pyöritystä, mutta minulle ihan kelpo nopeutta näin ensimmäiseksi lenkiksi. Ja Scorpion kiisi maantietä kuin unelma. Vaikka Tiinan wanha sotaratsu olikin kimmoke lajin kokeilemiseen, niin ei sitä varmaankaan tule ikävä täysin sopivan hiilikuitu-unelman jälkeen! ;D Lenkillä tavattiin myös Ahlroosin Pasi, jonka jo hetken säikähdin jäävän seuraamme ajamaan! Olisi vauhti noussut sille legendaariselle "aivan uudelle tasolle". Pyöräosuuden oli varmaankin lopettanut myös ulkoministerimme ja siirtymä juoksuosuudelle oli tapahtumassa.

Tästä viikosta jäi aivan mielettömän hyvä fiilis ja Boisen kisaan on aikaa 55 päivää. Usko kunnialliseen läpimenoon (lue: maaliviivan ylittäminen) vahvistuu päivä päivältä.

Ja sitten ne treenit:

Maanantai: pyörä (trainer) 180'
Tiistai: juoksu 55'
Keskiviikko: lepo
Torstai: pyörä (trainer) 45' + juoksu 45'
Perjantai: uinti 35'
Lauantai: ap uinti 3000m kelaus 80' & ip juoksu 50'
Sunnuntai: pyörä 3h40min + juoksu 20'

Yhteensä: reilut 12 tuntia