lauantai 25. huhtikuuta 2009

Oma koti kullan kallis...

Viimein viime torstaina saimme loputkin tavaramme Kuopiosta Helsinkiin. Koti on taas koti ja omat "romut" ympärillä. Teemu ehti olla kotona kokonaisen päivän, kun tänään aamulla suuntasi kohti Mallorcaa. 2007 ja 2008 olen ollut toukokuun leirillä/kisamatkalla mukana ja nyt, kun todellinen tarve sille ehkä olisi, niin en pääse enää mukaan (johtuen siis töistä). Kuitenkin harjoittelu on sujunut Suomessakin ihan loistavasti, mutta olisihan se ollut mukava hoitaa UV-allergian siedätyshoito etelässä ennen USA:n matkaa.

Elixirissä oli viime maanantaina Virtasen Jannella triathlontreeniä, joka näytti kyllä hurjalta touhulta. Lajin kokeilemista harkitsevia voisi rauhoitella siitä, että ihan tuollaisiin suorituksiin ei tarvitse valmistautua tai esimerkiksi Helsinki City Triathlonia varten tuohon tapaan harjoitella! :D Aivan yhtä hurjaa touhua on Elixirin kuukauden karkkilakko, mutta leikkiä ei kyllä ole Virtasen tavoitekisakaan, Lanzarote Ironman. Nostan miehelle hattua ja toivotan tsemppiä!

EDIT: Löysin Elixir -videon, jossa Hagqvistin Antti selostaa tulevaa urakkaa sekä sitoutumisesta ja valmistautumisesta täydelle matkalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!