keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Hymyä

Elämä hymyilee oikein leveästi tällä hetkellä, joskaan ei se virnistys minulta ole koskaan muutamaa hetkeä kauemmaksi ajaksi kadonnutkaan. Maanantaina pääsin taas salille, jossa luonnollisesti tein yläkroppaa ja keskivartaloa. Jalkojen suhteen noudatan kuntoutusohjelmaa ja järkevää varovaisuutta. Niiden aika tulee kyllä vielä. Fysioterapia edistyy ja vaikka normaali istuminen ja kävely ovat vielä työn alla, niin iloitsen esimerkiksi siitä, että pian pääsen pyörän selkään!

Teemme Teemun kanssa yhteistyötä Kuntokeskus Huipun kanssa, missä tuolloin maanantaina puuhasinkin. Ja vaikka tämä nyt todelliselta mainostamiselta kuulostaakin, niin kyseessä on kestävyysurheilijoille oikein mallikkaasti sopiva paikka. Vapaat painot, Wattbiket ja juoksumatot tulevat ensimmäisenä mieleen. Ja tunnelma on sellainen mukava, ei liian "näyttelevä". Se ei ole mikään ihme, sillä yrittäjänä toimii huippusuunnistaja Hannu Airila.

Tänään joka tapauksessa suuntasin sitten uimahallille, jossa en ollut vieraillutkaan kahteen kuukauteen. Pullarin kanssa uin "huikean" kilometrin matkan, johon aikaa kuluikin suloiset 28 minuuttia. Eli palasin ajassa taaksepäin sellaiset 7 vuotta, hah. Käännökset otin varovaisesti, mutta olipa loistava tunne olla taas altaassa! 

Ihan tuli sellainen olo, että hittolainen tästä noustaan vielä!

Loppuun vielä, mielestäni oikein osuva, Fingerpori Teemun ammatista.