tiistai 2. marraskuuta 2010

Lepo!

Polven kanssa edettiin sitten siihen pisteeseen, että diagnoosina on bursitis praepatellaris, eli polvilumpion edessä olevan limapussin tulehdus. Sairauslomaa ja totaalilepoa on tämä viikko ja täytyy sanoa, että melko piinaavaa tämä lepo on ollut. Lepäily on ihan mukavaa esimerkiksi 4 tunnin pyörälenkin jälkeen, mutta ei näin kokopäiväisesti.
Puuhaa ja ajanvietettä sairauslomalla.

Vaikka se tuntuukin manaamiselta, niin polvi tuntuu paremmalta. Olikin se jo osittain niin kipeä, että olemista haittasi. Syystä tai toisesta se ns. normaali elämä rasitti polvea ihan eniten, eli kävely ja tuolilta nouseminen ja istuutuminen. Jotta muutakin kuin nettitilauksia, kurpitsoja ja pannunalusia tulisi tehtyä, niin olemme Maijan kanssa olleet aktiivisia kesän IM:n ja sen järjestelyjen suhteen. Jotenkinhan ensi kesän eteen on tehtävä, kun ei treenatakaan voi!

Tämä on muuten 200. postaus! Melko juhlallista ja olisinkin toivonut, että asia olisi ollut positiivisempi. Toivottavasti kuitenkin ensi viikolla tarinat olisivat jo toiset ja päästäisiin taas normaaliin päiväjärjestykseen.