torstai 18. marraskuuta 2010

Mainospaloja ja liikeideoita

Kärsivällisyys palkittiin ja polvi on jo 90% kunnossa, tosin vielä vähän jäykkä. Sairausloman jälkeen siihen pistettiin vielä yksi kortisonipiikki ja muutama päivä sen jälkeen viimeinenkin kipu oli poissa ja se on myös pysynyt poissa viimeiset kaksi viikkoa. Tosi asia on, että mm. kolme vuotta sitten tapahtunut loukkaantuminen on jättänyt jälkensä polveenkin ja olen valmistautunut siihen, että erilaisten kipujen, naksahduksien ja rusahdusten kanssa pitää oppia elämään. Vahvistetaan (edelleen) lihaksia ja tarvittaessa annetaan lepoa ja kylmää polvelle.

Sitten muutama mainospala (joita ei ole maksettu...). Tilasin Triathlete Europen ja täytyy sanoa, että on muuten aika hyvä lukupaketti! Fillari-lehdenkin tilasin näytteeksi. Juoksija-lehti tulee muutenkin. Uinti-lehti puuttu... Lisäksi perheeseemme on hankittu mm. Joe Frielin ja Gordon Byrnin "Going Long - Training for Triathlon´s Ultimate Challenge" ja Zinnin "Zinn & The Art of Triathlon Bikes". Arvatkaapa kumpi on kummalle! Tuli niitä kirjoja muitakin, mutta osa liittyy liikuntatieteisiin ja sisältää pelottavan näköisiä lihas- ja luurankoja ja osa urheilukirjallisuudesta on tainnut matkata Jyväskylään Teemun mukana.

Viime viikonloppuna oli Helsinki Triathlon ry:n syyskokous ja siellä saatiin uusi hallitus taas valittua. Mukavaa, että seurassa on niin monia aktiivisia jäseniä ja kokousväkeäkin oli tosi mukavasti paikalla. Viikon päästä pidetään Suomen Triathlonliiton liittokokous, jossa myös valitaan uusia hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle. Itse olen erovuorossa kaksivuotisen kauteni jälkeen ja olen ilmoittanut, että en ole käytettävissä seuraavalle kaudelle. Uudet tehtävät töissä ja IM-kisa kesällä tuovat aivan tarpeeksi ohjelmaa ensi vuodelle, joten pidän nyt ainakin paussin ja annan tilaa uusille ajatuksille ja tekijöille. Joka tapauksessa toivoisin, että näihin luottamustehtäviin hakeutuisi ihmisiä, jotka ovat aktiivisia ja valmiita tekemään hommia, vaikka se välillä viekin aikaa.

Talvi taisi tulla nyt myös tänne "etelään", joten trainerille tästä on siirryttävä. Trainerit ovat tehneet kauppansa (mm. täällä ja täällä juttua) ja naurattaakin, että jos tuon "virran", mikä meistä lähtee, voisi valjastaa hyötykäyttöön, niin tässähän voisi alkaa kehittelemään sen myymistä! :D


EDIT: Otetaanpa vähän takaisin tuota EM-kisa-asiaa ja katsotaan, mitä Suomen Triathlonliitto asiasta tänään tiedottaa!