sunnuntai 25. elokuuta 2013

Juoksua!

Tällä viikolla tapahtui jotakin huimaa. Koska olen palannut töihin ja meillä rullaa uusi arki uusine kuvioineen, olen juossut tällä viikolla töihin ja takaisin. Kolmena päivänä näin tein ja saldona 50km työmatkajuoksua. 50km! Ja kuinka aikatehokasta! Samalla tulee huomaamatta tehtyä pitkät juoksut ja tietenkin suoriuduttua töihin ja kotiin. Suunnitelmallisuutta tämä vaatii hieman, mutta ei mitään erikoista, jos pystyy sopimaan puolisonsa kanssa aikatauluista ja katsomaan vaatteet valmiiksi seuraavaa päivää varten. Lisäksi on hyvä osata tehdä aamupalaleivät juoksureppuun mukaan. :)

Kolmena päivänä juoksin, eikä illalla tarvinnut enää lähteä minnekään. Kahtena päivänä ajoin pyörällä. Kuudentena päivänä en myöskään laiskotellut, sillä kun pääsimme Nastolan kisoista kotiin, lähdin saman tien salille tekemään voimaa. Teemu sai kyllä aika kovasti kehotttaa lähtemään ja pitäähän tällaiseen tarttua, kun toinen on kisansa (joskin aika surkeasti pyöräilyn osalta menneen) jälkeen valmis jäämään hoitohommiin. Salilla teen usein samanlaisen treenin. Laitteissa 30s työ + 30s lepo x 2. Keskityin jalkoihin ja keskivartaloon. Alkujumpan jälkeen vapaille painoille ja 3 x 10 maastaveto, kyykky ja jalkakyykky. Lisäksi pääsin kisaamaan sisäsoutulaitteella, kun vieressä olevaa miestä alkoi selkeästi suututtaa hänen hitaampi (tai minun kovempi) vauhti 500m. Siis se vauhti, mikä niissä näytöissä näkyy. Paiskasi sitten kapulan menemään ja lähti pois koko salilta! :D 10min me siinä vähän kisattiin, en hyvällä tahdollakaan olisi antanut periksi.

Tämä tuli kyllä mieleeni "soutukisassa". Alkoi vähän naurattamaan, jos en olisi ollut hapoilla. :D Kuva täältä.
Seitsemäntenä päivänä ei levätty, vaan pääsin ajamaan, vasta toisen kerran tänän vuonna, Maijan kanssa. IM-projektia aloitellaan ja ensimmäinen blokki Vantaan maratonille on suunniteltu. Sanomattakin selvää, että se sisältää paljon juoksua, mutta myös uintia ja harjoittelun harjoittelemista. Tästä se lähtee!

Tuonne me mennään. Siis tuohon nousuun, jossa Trabanttikin on hyytynyt.