perjantai 20. maaliskuuta 2009

Uusi aika

Tämän blogin alaotsikkona luki pitkään: "Tasapainoiluja opintojen viimeistelyjen, työelämään siirtymisen sekä miehen huippu-urheilun ja oman huippukuntoilun keskellä." Vihdoin on tullut aika ottaa kaksi ensimmäistä tasapainoilun kohdetta pois listalta. Sain tiedokseni pro gradu -lausunnon tänään ja maanantaina alkaa työt. En myöskään voi tituleerata itseäni enää ikuiseksi opiskelijaksi, vaikka paperit ovat tulossa vasta ensi viikolla.

Seuraavat pari viikkoa voi olla melkoista haipakkaa. Uuden työn aloittaminen on aina jännittävää, ja nyt se pitäisi tehdä uudessa ympäristössä! Olenkin aina nauranut, että navigoin paremmin Krakovassa kuin Helsingissä, mutta tämä asia (toivottavasti) muuttuu tänä keväänä!

Uusi aika alkaa kirjaimellisesti siis maanantaina ja varsinainen muutto meillä on sitten edessä huhtikuun alussa. Blogissa tulee siis tulevaisuudessa varmasti raportointia myös savolaisen teräsmiesnaisperheen sopeutumisesta Helsingin vilskeeseen.

Aurinkoista viikonloppua vaan kaikille!

torstai 19. maaliskuuta 2009

Uudet tuulet

Tulevana lauantaina on triathlonliiton hallituksen kokous sekä liittokokous Pajulahdessa. Minä suuntaan kokousten jälkeen itseni Helsinkiin. Kotona on tällä hetkellä melko masentavat näkymät, kun jätesäkit ja laatikot ovat vallanneet suurimman osan elintilasta. Teemu joutuu vielä asumaan täällä.

Antibioottikuuri on toiminut ja korvat ovat parantuneet. Sopivien korvatulppien etsintä varmaankin jatkuu, sillä en kokenut noita silikonitulppia kovin hyviksi niiden asettamishankaluuksien vuoksi.

Viime viikon harjoittelu oli jälleen vähäistä, mutta jospa nyt tuo sairastelu on ohi:

Maanantai - Torstai: lepo / AB-kuuri
Perjantai: kuntosali 60'
Lauantai: uinti 60'
Sunnuntai: pyörä (trainer) 45' + kuntopiiri 15'

Total: 3 h