perjantai 11. tammikuuta 2013

Vauvajumppa

Eilen kävimme Irongirlin kanssa ensimmäistä kertaa Vantaan voimisteluseuran vauvajumpassa. En tiennyt yhtään mitä odottaa, mutta tunnin jälkeen naama punoitti, hiki virtasi ja vauva oli edelleen tyytyväinen.

Ihan perussettiä, eli jumppaa, homma oli ja joissakin liikkeissä vauva oli painona. Tosi tehokasta ja vauvan ylöspunnerruksissa jouduin sarjan lopussa luovuttamaan! Hmm.... Melkein 11kg venkulakahvakuula on aika paljon.

Illalla pääsin hierojalle, tai itse asiassa hieroja tuli meille. Olipa hienoa saada 7kk jumit heltiämään, vaikka huonossa kunnossa selkäni ei ollutkaan, jumeja lukuunottamatta.

Farkkutytöt

tiistai 8. tammikuuta 2013

Nastalenkkarit

Vuosi sitten sain joululahjaksi Teemulta Sarvan XTIRO -nastalenkkarit. Tuolloin raskaushormoonit ja eräs pelästyttänyt episodi aiheuttivat sellaisen Bulttipoisin Heikki ja Kaija -tyylisen reaktion. En ole itsestäni ylpeä. :-)

Vaan nyt, kun olen päässyt juoksemaan niillä, niin kyllä on pitävä askel! Kovathan ne vähän ovat, mutta se ei haittaa. Ei ole jalkapohjat rasittunut talvijuoksusta kuten monesti on käynyt.

Olen käyttänyt kenkiä myös vaunulenkeillä kun on luikasta. Siinä kipinät sinkoilee kun me tytön kanssa lenkkeillään.