keskiviikko 5. joulukuuta 2007

Vaikeaa tämä hiihtäminen

Mieltä askarruttavia asioita on tullut tässä esille useampikin, viime aikoina. Esimerkiksi se, että miksi minulla ei ole (tai ei ollut) lainkaan luentoja tällä syyslukukaudella. Oli muka hyvää aikaa tehdä gradua. Jokaiselle, joka on kyseistä projektia (tai mitä tahansa lopputyötä) tehnyt, tietää, että tuommoinen tilanne on turmiollinen.

Ai mitä gradua? Voi miksi se on niin vaikeaa! :D Laiskuuttahan se ainakin omalla kohdallani on. Tosin, koska olen niin tärkeä, minulla on myös muita vastuullisia tehtäviä kuten:
  • Teemun tositteiden ja laskujen valmistelu (sekä sopimusten), jotka menevät valmennusrahastolle. Voi edellyttää pientä räyhäämistä suunnalta kuin toiseltakin.
  • Joukkueenjohtajan tehtävät, jotka painavat erityisesti oman turnauksen lähestyessä nyt tulevana launtaina.
  • Pikkujoulujen järjestely (liittyy joukkueenjohtajan tehtäviin), myös tulevana lauantaina.
  • Kriisi- ja hätäpalavereiden järjestely (liittyy kaikkiin elämän osa-alueisiin).
  • Hätätilojen luonti (onnistuu ilman tehtäviäkin)
  • Kotikaljan ja chili con carnen teko appivanhempien itsenäisyyspäivän "vastaanotolle" (liittyy hyvän miniän tehtäviin).

maanantai 3. joulukuuta 2007

Tervetuloa

Muutamien kuukausien hiljaiselo ns. Blogistaniassa päättyy nyt ja on tullut aika avata tämän "päiväkirjan" sivut kirjoitettavaksi ja luettavaksi. Aikaisemmasta poiketen kirjoitan omalla nimelläni, vaikkakin halutessaan minut kyllä pystyi helposti "jäljittämään" aikaisemminkin.

Mistä sitten blogin otsikko? "Triathlonvaimo" on rakkaan mieheni, Teemu Lemmettylän, lanseeraama sana, joka on johdannainen mm. sanasta kiekkovaimo. Yllätyksekseni, otin tämän arvonimen ylpeänä vastaan ja kannan sitä sen vaatimalla kunnialla. ;D

Vaikka koko loppukesä (tai alkusyksy) kulminoitui Hawaii Ironman -kisaan (kisaraportti täällä), niin muitakin projekteja tässä myös pyöritellään. Itselläni liikunnan ja urheilun puolelta tärkein on salibandy KSS:n naisten II-joukkueenriveissä (2. div.) ja maratonharjoittelu. Muitakin "avauksia" on tulossa, liittyen viime kesäiseen debyyttiini triathlonissa. Myös projektini graduni (eli Iso-G) parissa on alkanut ja tutkinnon kokoon saaminen alkaa olla huolestuttavan lähellä.

Tänään on jo joulukuun 3. päivä. Vietämme joulun sekä uudenvuoden juhlat Puolassa, lähellä Slovakian rajaa. Jännä nähdä millaisen joulun saa aikaiseksi kun yhdistää suomalaiset, puolalaiset sekä espanjalaiset perinteet ja tavat.