tiistai 24. joulukuuta 2013

24. luukku

Aamu alkoi perinteisellä joulujuoksulla, mikä on jo vuosia kuulunut ohjelmaani. Sitten käytiin puistossa, katsottiin kun anoppi leipoi nats... ei kun joulutorttuja ja ihasteltiin lapsosen ja minun koristelemaa kuusta.

Hyvää joulua sinne!

maanantai 23. joulukuuta 2013

23. luukku

Päivä aloitettiin tutussa Kuopion uimahallissa. Jo ovella oli vastassa tuttuja ja niitä löytyi lisää pukuhuoneesta. Sinänsä on hauskaa uida hallissa, mistä kaikki seitsemän vuotta sitten sai alkunsa. Siis minun triathlonurasta on nyt kyse.

Treeninä oli uudesta ohjelmasta 4km uinti. Aika kiva setti, mutta Teemu pisti vielä 50m ylimääräistä loppuun... Uin myös yhden 500m pätkän XTERRAn Lava Pantseillä. Pöksyt ovat kauttaaltaan paksummat kuin märkäpuku housujen osalta yleensä, joten kelluttavuus on aika huikea. Vähän ehkä liikaakin. Mutta ensi kosketus oli mukava.

Kuvassa mummolan leikkikoira. Huomenna on jouluaatto, jos joku ei sitä tiennyt. :-)

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

22. luukku

Kuusi on koristeltu ja Irongirl ajoi isänsä ja setänsä vanhalla Stigalla! Tässä on selkeät joulunmerkit ilmassa! Lisäksi oli hauskaa seurata tytön ja ukin hanurin (tirsk!) soittoa.

Hiihtämässä taas kävin ja jos eilen oli liisterit niin tänään koetettiin pitopohjaa. Latukiekalla on Sotshin olosuhteet, sillä reilun kilometrin pätkällä on vaikka minkälaista lunta. Tämä nyt oli sitten ihan minun oma ajatukseni (kyllä, minullakin on sellaisia), eikä Teemua ole konsultoitu (ehkä pitäisi).

Kuvissa päivän kahvit, minun ja lapsosen kumpparit sekä todiste siitä, että seuraavalla kerralla tarjolla on vesihiihtoa...