perjantai 10. lokakuuta 2008

Hurja viikko huipentuu

Viikko hujahti melko nopeasti ja liikunnan merkeissä meni tämäkin. Joka päivä työskentelin myös gradun parissa. On se vaan tosi, että mitä enemmän tietoa karttuu, niin sitä vähemmän huomaa itse asiassa tietävänsä. Voimaannuttavaa, mutta toisaalta hedelmällistä ja motivoivaa.

Uintia on tullut ihan mukavasti tällä viikolla, eli minulle ennätykselliset 5100 metriä! Muuten ohjelmistoon on kuulunut sulkapalloa, juoksua ja maastopyörää. Huomenna meinasin ainoastaan penkkiurheilla, ensin veljeni kiekkopelissä (Kalpan A-pojat) ja sitten IRONMAN-lähetyksen parissa. Toivottavasti lähetys toimii ja suomalaisilla kulkee, ja kulkeehan se!


Ja lopuksi ruokaisa kuva Balkanin reissulta vuodelta 2006.
(Huomaa läskin palat oikealla!)

maanantai 6. lokakuuta 2008

Hawaii Ironman - kuvia viime vuodelta

Vuosi sitten tunnelmat olivat hieman kuumemmat, mutta Hawaii Ironmanin lähestyminen nostaa lämpöä myös täällä Suomessa. Suomalaisia on jälleen kisassa ja vaikka meidän tie ei tänä vuonna Konalle käynytkään, niin hengessä ollaan silti mukana. Ja mennään uudestaan ensi vuonna! ;D

Teemu
postasikin muutamia kuvia viime vuoden reissulta, mutta tässä myös muutama lisää kisapäivältä itseni ottamina.
Tsemppiä kaikille suomalaisille lauantain koitokseen! En ala tekemään mitään veikkailuja sijoituksista, sillä itse paikanpäällä olleena voin vain todeta, että olosuhteet ovat jotain sellaista, jolloin mitä tahansa voi tapahtua. Myös hyvässä! ;)