perjantai 19. syyskuuta 2008

Ostoksia

Melkoisen harmaata säätä on siunaantunut tänne Savoon päin. Mutta ei huolta, sillä nyt minulla on juoksukengät, jotka "loistavat"! :) Leikiten, uskon, että tämä on investointi jalkoihini, jos vain kenkä käy minulle muuten.

Ja pitihän tuo M1-malli ostaa, koska se sopii "kisakengäksi triathlonisteille". Lähdenkin kohta testaamaan kenkää ensi kertaa aamupäivälenkin muodossa. [Kyllähän niitä sosiaalipolitiikan kuvioita voi miettiä juostessakin?! Siis gradua.] Eilen seurasin eduskunnan kyselytuntia teeveestä, leipoen pizzaa ja mustikkapiirakkaa uudet kengät jalassa... Teemua nauratti.

Päivän seuraava rasti on Tahkolla. Toivottavasti sää suosisi ja pääsisi ulkoilemaan siskon lastenkin kanssa. Sunnuntaina sitten maakuntaviestijuoksu Karttulassa.

Hyvää viikonloppua vaan kaikille!

keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Triathlonin suosio kasvaa...

Matthew McConaughey ja Jennifer Lopez ovat myös nyt osa suurta triathlonperhettä! Malibussa kisattiin hyvätekeväisyyden nimissä ja Lopez sijoittui pronsille! :) McConaughey on ilmeisesti otellut myös paparazzin kanssa, mutta en osaa asiaa enempää kommentoida, sillä (vielä) tuota harvemmin sattuu kuitenkaan Perhe-Lemmettylän ilmaantuessa kisapaikalle...


Kuvat: Ilta-Sanomat

Terveisin,
Arja - Triathlonhömpän uutistorvi