perjantai 19. syyskuuta 2008

Ostoksia

Melkoisen harmaata säätä on siunaantunut tänne Savoon päin. Mutta ei huolta, sillä nyt minulla on juoksukengät, jotka "loistavat"! :) Leikiten, uskon, että tämä on investointi jalkoihini, jos vain kenkä käy minulle muuten.

Ja pitihän tuo M1-malli ostaa, koska se sopii "kisakengäksi triathlonisteille". Lähdenkin kohta testaamaan kenkää ensi kertaa aamupäivälenkin muodossa. [Kyllähän niitä sosiaalipolitiikan kuvioita voi miettiä juostessakin?! Siis gradua.] Eilen seurasin eduskunnan kyselytuntia teeveestä, leipoen pizzaa ja mustikkapiirakkaa uudet kengät jalassa... Teemua nauratti.

Päivän seuraava rasti on Tahkolla. Toivottavasti sää suosisi ja pääsisi ulkoilemaan siskon lastenkin kanssa. Sunnuntaina sitten maakuntaviestijuoksu Karttulassa.

Hyvää viikonloppua vaan kaikille!

4 kommenttia:

 1. Olen kateudesta vihreä :D Mahtavat kengät, mulle kelpaisi ihan vain lenkeilyolosuhteisiin sopivat, mutta ehdottomasti tuon väriset! Tsemmpiä graduun, minä painin kandiaiheen kanssa, plääh!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Hyvät urheilukengät on aina kannattava investointi =) ...ja huonot urheilukengät ne vasta kalliiksi käyvätkin.

  Ja naisellahan kengät on sitä paitsi aina hyvä investointi ;)

  VastaaPoista
 3. Minulla on nyt tuon saman sarjan M10 ja hyvältä on tuntunut. Eikös tuo sinun tossusi ole ylipronatoivalle jalalle? Itsekin pohdin sitä vaihtoehtona. Olisi muuten tosi hyvä, jos voisi oikeasti testata kaikki mallit ja sitten vasta ottaa käyttöön parhaat...!

  VastaaPoista
 4. Aamu kahvi: Heh, väri on kyllä hauska! Tsemppiä sinullekin kandipainiin! Selätys voi tulla kohtuu helpollakin aiheen täsmentymisen jälkeen! :)

  Neiti S: Olet niin oikeassa! Eikös kengät ole aina kuin rahaa pankkiin laittaisi?! Näinä aikoina varsin tarpeellisia talletuksia!

  Liisa: Joo, kyllä on. Olen aina kokenut juoksukengät ostamisen vaikeaksi, mutta arpapeliähän tuo on, koska vasta käytössä sopivuus todella paljastuu... Tosin, minusta kaikkien kenkien ostaminen on yhtä vaikeaa... :)

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!