sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Prinsessa Ruusunen

Olipas viime viikko rankka. Se oli sitä fyysisesti ja se oli sitä henkisesti. Olen pitänyt tätä blogiani tietyllä tapaa melko kepeänä, joten tuon henkisen "rasituksen" tarkemmat syyt jääkööt kertomatta, mutta todettakoot, että kyse on lähipiirissä tapahtuneesta sairastumisesta. Tämä asia on kuitenkin hoidossa ja tulevaisuus näyttää positiiviselta.

Tämä viikko meni aika väsyneissä tunnelmissa. Siitä kertoo viikon kolme lepopäivää. Väitän, että nykyään sitä erottaa sen, onko kyse väsymyksestä vai laiskottaako vain. Nyt ei laiskottanut, vaan päiväunia tuli otettua niin, että perjantaiaamuna Teemu väitti minun nukkuneen 100 vuotta kuten eräs toinen prinsessa sadussa teki! :) Yleensä en muuten päiväunia osaa nukkua lainkaan.

Tässä kuvassa ei pohdiskella, vaan kevään leirillä taisi myös välillä väsyttää... :)

Treenit ovat tietenkin myös koventuneet, joka vie veronsa ja keho tarvitsee lepoa. Takana on kyllä uskomattoman hyvä talvi ja kevän harjoitukset ovat sujuneet mallikkaasti. Jos ensimmäisellä puolikkaalla (2009) oli sellainen olo, että olenkohan harjoitellut tarpeeksi, niin nyt sitä mörköä ei ole ajatuksissa tulevasta koitoksesta. Treeni on ollut nousujohteista ja montut on vältetty. Pienissä "testeissä" (mm. tempoajo, uintitestit ja juoksut) on myös näkynyt huima kehittyminen aikaisempiin vuosiin verrattuna, joten olo on rauhallinen. Treeni maistuu edelleen ja kisaa odotan jo innokkaasti, en enää pelon sekaisin tuntein. Nyt kun kaikki menisi hyvin loppuun asti!

Ensi viikolla on HelTrin kevätleiri, jota tässä jo alkaa odotella. Samahenkisiä ihmisiä harjoittelemassa yhdessä, mikä voisi olla mukavempaa!


Viikon treenit:


Maanantai: lepo
Tiistai: pyörä 1h, 20km  (sis. HelTri-Cupin tempo 10km aikaan 18:37)
Keskiviikko: lepo
Torstai: uinti 1h20min, 3km
Perjantai: lepo
Lauantai: TT-pyörä 2h 2min, 46km (sis. 3 x 20min täydet tuumat)
Sunnuntai: CC-pyörä 4h 6min, 76,5km (hiekkateitä etsien)


Total: n. 8 h

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!