torstai 13. maaliskuuta 2008

Triathlonvaimo neuvoo jälleen

Tänään kävin ensimmäistä kertaa yrittämässä juoksemista. Hieman oli epäilevät fiilikset asian suhteen, mutta fysioterapeutin neuvoja (alamäet kävellen ja juoksua vain sulaneilla osuuksilla) noudattaen etenin 7 kilometrin matkan ja aikaa matkaan meni 65 minuuttia. Kipuilua ei oikeastaan ollut, huomenna selviää sitten varmaan lopputarina.

Tiistaina pyörä + juoksu (90 min), keskiviikkona pyörä + juoksu (120 min) ja viikonloppuna pääsen retkelle, eli pilkille ja grillimakkaran syöntiin. Lähden pitämään siis seuraa jälleen mummolleni maalle.

Ja lopuksi triathlonvaimo neuvoo:
Jos puolisosi hankkii kotiinne "sisustuselementiksi" esimerkiksi trainerin, niin sijoittelemalla sitä ja pyörää eri kohtiin, saat harjoittelun jälkeisen lattian pyyhkimisen ohessa myös puolisosi tekemään pikkuhiljaa lattian moppauksen!

maanantai 10. maaliskuuta 2008

Mitäs minä sanoin...

Olin oikeassa. Järjetön kasa pyykättävää tuli herran mukana leiriltä. Tosin, tuli myös simpukat ja reilu kimpale juustoa! :D Pesukone surraa nyt 24/7...

Eilen oli uimakoulua, oppilaana allekirjoittanut ja opettajana (avioliittolupauksen velvoittamana) Teemu. Tunne on kuin aikoinaan autokoulussa. Ei ehdi sisäistämään edellistä, kun uutta jo opetellaan. Toivottavasti minusta kuitenkin tulee parempi uimari kuin kuski! :)