tiistai 21. syyskuuta 2010

Harjoitusohjelmaa odotellessa

Nyt on syyskuu edennyt siihen vaiheeseen, että ylihuomenna saan nuotit loppuvuodelle 2010 koskien IM-treeniä. Virallisesti treeni alkaa lokakuun alusta, mutta eihän tässä ole harjoittelematta oltu, vaan nyt olen tehnyt sitä, mikä on tuntunut hyvälle ja mikä on ylipäätänsä huvittanut. Lähinnä se on tarkoittanut kuntosalia, nyrkkeilyä, pyöräilyä ja sählyä. Olen myös yrittänyt suhtautua syyskuuhun siten, että en ole ottanut stressiä siitä ettei harjoituspäiväkirjaan kerry tunteja esimerkiksi kevään malliin. Eiköhän niitä tunteja ala kohta taas tulemaan.

Mielenkiintoisia tapahtumia syksyssä riittää, jos harjoittelua ei sellaiseksi lasketa. Teemu lähtee päättämään kautensa Barcelonaan ja itse osallistun melkein 10 vuoden tauon jälkeen partiotaidon SM-kisoihin Lohjalle. Toki ei sovi myöskään unohtaa Helsinki Triathlonin syysleiriä, jossa on tarjolla hyvää settiä ja mukava startti syksyyn. 

Kun yksi kausi päättyy, niin toinen alkaa. Nimittäin pöytäjääkiekkokausi alkoi viime perjantaina ja takana on yksi 3-2 tappio...