torstai 12. maaliskuuta 2009

Puolasta Munkkiniemeen

Asunto on löytynyt ja siten yksi suurimmista stressin aiheuttajista on hoidettu. Toivoisin, että voisin sanoa samaa tästä riippuvasta taudin rippeestä, joka ei meinaa millään luovuttaa otettaan minusta. Eihän tämä arkea haittaa lainkaan, mutta treenin kannalta nollapäiviä on tullut jo enemmän kuin tarpeeksi. Ja tuntimääristä viis, mutta "tekemättömyys" alkaa olla jo vähän liikaa.

Munkkiniemestä löysimme sitten kotimme. Kun asuimme Puolassa oli työmatkani noin 6 km. Aikaa tähän työmatkaan kului aina noin 1-1,5h. Ensin bussilla keskustaan ja sitten ratikalla yliopiston eteen. Ratikan olivat kuin tinakuppeja ja oli aivan tavallista, että raiteita hitsattiin aina ratikoiden välissä vähän takaisin kiinni toisiinsa.


Ratikka ja bussi pääkadulla.


Bussi.

sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Viimeinen viikko

Kiitos useista neuvoista ja vinkeistä, joita tuli viime postauksen kommenteissa. Viimeinen viikko Kuopiossa alkaa ja toivottavasti voisin tehdä ehjän treeniviikon pakkailujeni tiimellyksessä. Tänään juuri (viimeksi) ohjeistin Teemua, että yrittää elää ihmisiksi täällä huhtikuun ajan. Tarkoittaen lähinnä pesukoneiden aktiivista käyttöä.

Kaksi viimeistä viikkoa on mennyt pilalle korva- ja kurkkukipujen vuoksi ja lääkäri totesi nenänkin limakalvojen turvonneen lahjakkaasti. Korviin koskee, vaan mitään niissä ei ns. näy. Tunsin itseni fiksuksi, sillä niiden korvien vuoksi YTHS:n ovea menin kolkuttelemaan. Saattaa kuitenkin olla niin, että aktiivinen uiminen kostautui minulle nyt, eikä korvat kestä jatkuvaa veden loisketta. Ostin silikonikorvatulpat ja koetetaan niitä seuraavana.

Maanantai: 15' juoksu + spinning 60' + juoksu 15'
Tiistai: (ap) uinti 80' & (ip) juoksu 60'
Keskiviikko: lepo
Torstai: lepo
Perjantai: lepo
Lauantai: lepo
Sunnuntai: pyörä (trainer) 45' + kuntopiiri 15'

Yhteensä: noin 5 tuntia