sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Viimeinen viikko

Kiitos useista neuvoista ja vinkeistä, joita tuli viime postauksen kommenteissa. Viimeinen viikko Kuopiossa alkaa ja toivottavasti voisin tehdä ehjän treeniviikon pakkailujeni tiimellyksessä. Tänään juuri (viimeksi) ohjeistin Teemua, että yrittää elää ihmisiksi täällä huhtikuun ajan. Tarkoittaen lähinnä pesukoneiden aktiivista käyttöä.

Kaksi viimeistä viikkoa on mennyt pilalle korva- ja kurkkukipujen vuoksi ja lääkäri totesi nenänkin limakalvojen turvonneen lahjakkaasti. Korviin koskee, vaan mitään niissä ei ns. näy. Tunsin itseni fiksuksi, sillä niiden korvien vuoksi YTHS:n ovea menin kolkuttelemaan. Saattaa kuitenkin olla niin, että aktiivinen uiminen kostautui minulle nyt, eikä korvat kestä jatkuvaa veden loisketta. Ostin silikonikorvatulpat ja koetetaan niitä seuraavana.

Maanantai: 15' juoksu + spinning 60' + juoksu 15'
Tiistai: (ap) uinti 80' & (ip) juoksu 60'
Keskiviikko: lepo
Torstai: lepo
Perjantai: lepo
Lauantai: lepo
Sunnuntai: pyörä (trainer) 45' + kuntopiiri 15'

Yhteensä: noin 5 tuntia

3 kommenttia:

 1. "viimeinen viikko Kuopiossa"
  oho, sä olet todella nopean toiminnan nainen! :)

  älä huoli, jos vaan ensi talvikin on tämänkaltainen (peukut pystyyn!) niin ei siitä hiihtämisestä tarvii luopua. Oltiin just eilen sellasessa hiihtotapahtumassa tunnin ajonpäässä Helsingistä, 30 kilsaa hienossa kelissä peltojen ja metsien keskellä!Ja muutenkin mittariin on kertynyt muutama sata kilsaa, ja kaikki täällä etelässä.

  Jämin talvikisa vähä houkuttelis kun olisi mulle sopivat lajit, mutta sitten kainous iski....taidan siis mennä silloin laplandiin. teidän triathlonperhe menossa?

  Itse lähden huomenna alpeille. Joten toivotan jo nyt tsemppiä ekaan duuniviikkoon, toivottavasti työtehtävät mielenkiintoisia ja duunikaverit kivoja!!!!

  ht

  VastaaPoista
 2. Tulpat korviin - niin on minullakin koko ajan. Heti kun opin, miten vaparia uidaan, opin myös että tarvitsen tulpat korviin vaparia uidessa = sen ensimmäisen uintikerran jälkeen oli päässä tönkkö olo kaksi päivää, kun korva(t) oli täynnä vettä...

  Mä tykkään käyttää vahatulppia, ja vaihdan niitä parin viikon välein uusiin.

  VastaaPoista
 3. HT: No täytyy nyt heti todeta, että byrokratian vuoksi sain viikon lisäaikaa! :D

  Kuulostaa hauskalle ja lupaavalle, että "etelässäkin" saa kilometrejä aikaiseksi!

  Jämille vaan ja sitten pohjoiseen! Me ei kyllä myöskään olla menossa Jämille, mutta ensi vuonna voisi osallistua sitten itsekin.

  Ooh, Alpeille! Pidä hauskaa!

  Liisa: Tulpat siis tuntuvat toimivan? Hyvä, jos niistä apu löytyisi minullekin. Eipä ole ennen korvakäytävien kanssa ongelmia ollutkaan... :)

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!