lauantai 24. lokakuuta 2009

Kohta se alkaa

Vielä viikko, niin sitten alkaa treenit. Eli Helsinki Triathlonin syysleiristä, joka pidetään Vierumäellä. Koska minua on perehdytetty, niin olin kaukaa viisas ja olen harjoitellut sen verran, että leirille kehtaa osallistua. Ja yksi harjoittelun kohokohdasta on ollut mm. Söderdahlin Tompan uintitreenit, jossa sain kyllä todella arvokasta palautetta. Niin paljon hyvää oli jo uinnissa, mikä on tietenkin tarpeellista kuulla, ja nyt on selkeät kehittämiskohteet. Ja lauantaita odottaa aina siitä(kin) syystä, että pääsee Terämaan Kristan valvovan silmän alle altaaseen. Tekniikkaa, tekniikkaa ja tekniikkaa.

Teemu on suunnitellut puolestaan harjoitusohjelmaa kaudella 2009-2010. PK1 kestää marraskuusta tammikuuhun ja sisältää seuraavanlaisen viikon:

ma: sali
ti: 1-2h aerobinen
ke: sähly 1h
to: aamu-uinti ja spinning
pe: sali
la: uinti
su: pitkä 2-4h

Eli noin 10 tuntia viikossa.

Olettehan kaikki jo oppineet katsastamaan TRI-verkkolehden! Juttuideoita voi laittaa minulle kommenteihin tai sähköpostiin (etunimi.sukunimi@gmail.com). Olen makustellut mielessäni mm. artikkelia suomalaisten triathlonistien blogeista, poislukien "ammattilaiset".

Viime sunnuntaina liiton hallituksen kokouksessa päätettiin ensi kesän SM-kisoista. Saatiin puolimatkan ja pitkän matkan välille se kolme viikkoa. Kysyin muuten syytä tuohon pitkän matkan nimitykseen, niin sehän perustuu mm. kansainvälisen liiton (ITU) jäsenyyteen. Old schoolille nimitys on selkeä, itselleni se ei sitä ollut. Syy varmasti siihen on tämä "oma" seikkailu pitkän matkan ja täyden matkan (IRONMAN) välillä.