maanantai 10. syyskuuta 2012

Terveiset Kainuusta

Kylläpäs aika rientää. Tässä välissä on luonnollisesti tapahtunut paljon. Isona suurena muutoksena on ollut muutto Vuokattiin. Saadaan olla koko perhe koossa, kun Teemu tutkiskelee maastohiihtoa loppuvuoden. :)
 
Hyvät harjoitusmahdollisuudet täällä luonnollisestikin on ihan vieressä lajiin kun lajiin. Ja hyvä niin, sillä ilmoittauduin Kalmarin kisahuumassa Tukholman maratonille! :D Otamme siellä appiukkon kanssa vähän mittaa toisistamme. Lisäksi ilmoittautuminen on pistetty sisään Joroisiin, mikä onkin varsin hauskaa, kun ikäryhmät otetaan vihdoinkin käyttöön ja pääsee kisamaan oman ikäryhmänsä mestaruuksista! Mainio ja odotettu parannus suomalaiseen triathloniin. Lisäksi olimme Maijan kanssa niin hurniossa, että sovimme menevämme Kalmariin yhdessä 2014! :)
 
Paras lenkintynkä oli eilen, kun suuntasin CC:llä Vuokatinvaaran nousuun, joka käytännössä on takapihallamme. Kävi kuitenkin niin, että tekniikka petti, sillä takakumi tyhjeni, vaikka se oli ihan uusi. Muistinpa sitten, että viime vuoden viimeiset lenkit päättyivät aina renkaan vaihtoon. Vika on siis vanteessa. No, Teemu ja Irongirl tulivat pelastamaan hädästä. Joka tapauksessa, tuntui niin hienolta taas mennä tuuli suhisten korvissa. Tosin tuntui se myös pahalta, mutta silleen hyvällä tavalla. You know. :D
 
Teemulla oli loisto kausi. Ihan mahtava ennätysparannus täydellä matkalla. Hieno kesä monella tapaa. Irongirlkin on seurannut jo useita eri urheilukisoja, kuten triathlon, avovesiuinti, maastojuoksu, maantiepyöräily ja rullahiihto. :D Kultivoitunut kisaseuraaja siis.
 
Kyllä näissä maisemissa kelpaa treenata!