perjantai 5. syyskuuta 2008

EM-kisaennakko TRIvaimon silmin

Bonjour! Matkamme on edennyt Hollannista Belgian (sekä Luxembourgin) kautta Ranskaan. Tarkemmin La Bressen kylään, joka sijaitsee 13 kilometrin päässä Gérardmerista, joka on triathlonin pitkän matkan EM-kisojen päänäyttämö.

Pyöräreitti näytti autosta käsin hurjalta, mutta täysin erilaiselta (esim. ympäröivältä luonnoltaan) kuin missä "meidän perhe" on aikaisemmin kisannut. Järjestelyt ovat myös ns. erikoiset, mutta rennolla asenteella pääsee pitkälle. Ranskalainen järjestelmällisyys on myös uusi kokemus, mutta ei välttämättä ainoastaan negatiivinen! :)


Triathlonvaimona olen tietenkin pääasiassa huolissani mieheni edesottamuksista, mikä näin kisan lähestyessä on koko ajan tärkeämpää. Siis silmällä pitäminen! :) "Et syö sitä, oletko varma että kannattaa & tulisiko nyt hieman keskittyä..." ;D Like a baby!


Huomenna jyrähtää ja tulos selviää päivän kuluessa. Valmistautuminen ja keskittyminen ovat kuitenkin sillä tasolla, millä pitääkin ja se saattaa tietää hyvää huomiselle!

maanantai 1. syyskuuta 2008

Hollannista Belgian kautta Ranskaan

Eilen kisattiin Hollannin Almeressä triathlonin pitkän matkan MM-kisat. Päivä oli paahtavan kuuma ja siten myös suhteellisen rankka niin varmasti urheilijoillekin kuin huoltajillekin. Kisan tulosta saa enemmän urheilijat puida, mutta pitää kyllä sanoa, että suomalainen urheilija on sitkeä!

Pihistelimme tänään autonvuokrauksen yhteydessä ja emmekä ottaneet lisävarusteena autoon navigaattoria. Pääsin siis kartan lukuun ja kehitimme ainoastaan yhden riidan poikasen ensimmäisellä etapilla! Aplodit meille!

Nyt pestään pyykkiä ja valmistaudutaan henkisesti lisäautoiluun ja lauantain EM-kisaan. Tähän loppuun laittaisin kuvan minusta itsestäni Hollannissa, jos sellaisia kuvia sattuisi olemaan! ;)