keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Kohti kotikisaa

Viime viikonlopusta palautuminen, niin henkisesti kuin fyysisestikin, on tapahtunut arkisissa merkeissä. Pesukonetta on saanut pyörittää tauotta ja "märän lenkkarin tuoksu" on häipymässä, joskin yllättää aina kylpyhuoneeseen mennessä. Sunnuntaina kävin uimassa, maanantaina tehtiin Teemun "kanssa" Swim & Run -harjoitus ja eilen vuorossa oli kuntosali. Ihmisiä oli liikkeellä hurjasti, mikä johtuu varmasti syksyisestä säästä, mutta toivottavasti myös itsestään huolehtivien ihmisten määrän kasvusta. Tuolla Petosen Lippumäessä voi harrastaa uintia, jäälajeja ja kuntosalikin löytyy. Itse olen pari vuotta sitten pelannut/harjoitellut siellä kaukalopalloa. Alkuvuodestahan tuo piikki kuntosaleilla näkyy aina takuuvarmasti, kun pyhien jälkeen ihmiset toteuttavat lupauksiaan! :)

Tällä viikolla aherretaan sitten Kuopio Triathlonin merkeissä. Itse en osallistu nyt kuntosarjaan, sillä juokseminen on ihan armotonta puurtamista ja olen ehkä enemmän hyödyksi järjestävän organisaation puolella. Teemulle kisa on kotikisa, ja vaikka matka ei ihan juuri passeli taida ollakaan, niin Kuopiossa on mukava kilpailla ja kisaa on erityisen mukava myös seurata. Väittäisin Kuopion kisaa yhdeksi kisakalenterin yleisöystävällisimmäksi kisaksi. Tai sitten vedän vain härskisti kotiinpäin... :D

Töitä on jäljellä pari viikkoa. Sitten viimeistelemään gradua ja armottomaan työnhakuun. Sitä ennen voisi kuitenkin osallistua vaikkapa Kuusjärven triathloniin elokuun 23. päivä!

sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

Triathlonin superviikonloppu

Saavuimme juuri kotiin ja pesukone piti laittaa heti "laulamaan". Viikonloppu oli huikea monella tapaa. Itse tein reilua tulosparannusta viime vuotiseen pikatriathloniin, joten harjoittelu kannattaa! Ensi kesänä on sitten puolikkaan vuoro. Lauantaina oli myös hauska tutustua uusiin ihmisiin ja poskilihaksia kivistää edelleenkin hymyilyn takia. Sää oli samanlainen kuin viime vuonna ja kamera piti laittaa juoksun alussa kiinni ja suojaan, mutta jotain otoksia viime viikonlopusta on nähtävissä seuraavassa (Kuvat: Arja ja Teemu Lemmettylä):


Toipilaan ensimmäinen pikakisa.


Perjantaina ennen pikatriathlonin starttia oli sadekuuron mahdollisuus melko ilmeinen.


20 km pyöräilyn lopulla hymyilyttää. Ajokengät täynnä vettä, mutta vaihtoalue näkyvissä.


Surkean(!) ja vaikean juoksun jälkeen sijoitus 10. Tavoitteet täyttyivät: uin vaparia, ketjut eivät tippuneet pyöräilyn aikana ja lumpio pysyi paikallaan. Paransin viime vuodesta esimerkiksi uintia huimasti, sillä uin 200m aikaan 4.11 kun viime vuonna matka tuntui ikuisuudelta (6.57). Maalissa oli siis helppo hymyillä ja iloita myös salibandyjoukkueemme muille loistosuorituksille ja triathlondebyyteille. Jarkan kanssa lyöty veto on nyt suoritettu ja kisat kisattu.

Lauantaina kisattiin sitten puolimatkan mestaruuksista. Tulokset täältä.


Ulkoministeri Alex Stubb keskittymässä urakkaansa lauantaina. Minulla oli myös kunnia jakaa hänen kanssaan palkinnot päivän päätteeksi SM-mitalisteille.


Tiina Boman voitti ylivoimaisesti SM-kultaa. Meno oli vakuuttavaa alusta loppuun saakka.


Jarmo Rissanen (vas.), Teemu ja Pablo Erat juoksun ensimmäisellä kierroksella. Teemu ja Pablo järjestivät kunnon shown viimeiselle ratakierrokselle ja katsojia viihdytettiin "koko rahalla"! Teemun viides sija oli lauantain saldo ja kovia ukkoja olivat kaikki.


Kai Söderdahl oli kolmas.


Tuukka Miettinen kiri toiseksi.


Jarmo Hast voitti puolimatkan Suomen mestaruuden.