keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Kohti kotikisaa

Viime viikonlopusta palautuminen, niin henkisesti kuin fyysisestikin, on tapahtunut arkisissa merkeissä. Pesukonetta on saanut pyörittää tauotta ja "märän lenkkarin tuoksu" on häipymässä, joskin yllättää aina kylpyhuoneeseen mennessä. Sunnuntaina kävin uimassa, maanantaina tehtiin Teemun "kanssa" Swim & Run -harjoitus ja eilen vuorossa oli kuntosali. Ihmisiä oli liikkeellä hurjasti, mikä johtuu varmasti syksyisestä säästä, mutta toivottavasti myös itsestään huolehtivien ihmisten määrän kasvusta. Tuolla Petosen Lippumäessä voi harrastaa uintia, jäälajeja ja kuntosalikin löytyy. Itse olen pari vuotta sitten pelannut/harjoitellut siellä kaukalopalloa. Alkuvuodestahan tuo piikki kuntosaleilla näkyy aina takuuvarmasti, kun pyhien jälkeen ihmiset toteuttavat lupauksiaan! :)

Tällä viikolla aherretaan sitten Kuopio Triathlonin merkeissä. Itse en osallistu nyt kuntosarjaan, sillä juokseminen on ihan armotonta puurtamista ja olen ehkä enemmän hyödyksi järjestävän organisaation puolella. Teemulle kisa on kotikisa, ja vaikka matka ei ihan juuri passeli taida ollakaan, niin Kuopiossa on mukava kilpailla ja kisaa on erityisen mukava myös seurata. Väittäisin Kuopion kisaa yhdeksi kisakalenterin yleisöystävällisimmäksi kisaksi. Tai sitten vedän vain härskisti kotiinpäin... :D

Töitä on jäljellä pari viikkoa. Sitten viimeistelemään gradua ja armottomaan työnhakuun. Sitä ennen voisi kuitenkin osallistua vaikkapa Kuusjärven triathloniin elokuun 23. päivä!

6 kommenttia:

 1. Hei! Minäkin harkitsen Kuusijärvn kisaan osallistumista. Nyt on ekat lenkit pyörällä ajettu, mutta aprikoin, onko tämä pyörä minulle liian suuri... Jos siihen päädyn, tämä jää pojalle ja minä hankin jossakin vaiheessa pienemmän!

  Terv. Toinen laji

  VastaaPoista
 2. Pyörän koko ja mitat ovatkin kyllä melko haastava "taiteen ala". Onneksi "kierrätys" kuitenkin on mahdollista ja pyörälle käyttäjiä! :)

  VastaaPoista
 3. Joo, niin taitaa olla. Onneksi olisi toinen käyttäjä heti samassa perheessä!

  VastaaPoista
 4. Merja haastaa sinut Puruveden pyöräilyyn;) T J Rissanen

  VastaaPoista
 5. Merja peruuttaa kys haasteen :D

  VastaaPoista
 6. Oho! Tännehän on tullut oikein haaste ja sitten se on ehditty perumaan! :) Ottaisin haasteen mielelläni vastaan ja suunnitelmissa olikin osallistua Puruveden Kierrokselle, mutta "valitettavasti" tuolle viikonlopulle osuu kahdet häät, joten se ei kyllä millään onnistu.

  Mutta tuleehan niitä kisoja ja karkeloita!

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!