sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

Triathlonin superviikonloppu

Saavuimme juuri kotiin ja pesukone piti laittaa heti "laulamaan". Viikonloppu oli huikea monella tapaa. Itse tein reilua tulosparannusta viime vuotiseen pikatriathloniin, joten harjoittelu kannattaa! Ensi kesänä on sitten puolikkaan vuoro. Lauantaina oli myös hauska tutustua uusiin ihmisiin ja poskilihaksia kivistää edelleenkin hymyilyn takia. Sää oli samanlainen kuin viime vuonna ja kamera piti laittaa juoksun alussa kiinni ja suojaan, mutta jotain otoksia viime viikonlopusta on nähtävissä seuraavassa (Kuvat: Arja ja Teemu Lemmettylä):


Toipilaan ensimmäinen pikakisa.


Perjantaina ennen pikatriathlonin starttia oli sadekuuron mahdollisuus melko ilmeinen.


20 km pyöräilyn lopulla hymyilyttää. Ajokengät täynnä vettä, mutta vaihtoalue näkyvissä.


Surkean(!) ja vaikean juoksun jälkeen sijoitus 10. Tavoitteet täyttyivät: uin vaparia, ketjut eivät tippuneet pyöräilyn aikana ja lumpio pysyi paikallaan. Paransin viime vuodesta esimerkiksi uintia huimasti, sillä uin 200m aikaan 4.11 kun viime vuonna matka tuntui ikuisuudelta (6.57). Maalissa oli siis helppo hymyillä ja iloita myös salibandyjoukkueemme muille loistosuorituksille ja triathlondebyyteille. Jarkan kanssa lyöty veto on nyt suoritettu ja kisat kisattu.

Lauantaina kisattiin sitten puolimatkan mestaruuksista. Tulokset täältä.


Ulkoministeri Alex Stubb keskittymässä urakkaansa lauantaina. Minulla oli myös kunnia jakaa hänen kanssaan palkinnot päivän päätteeksi SM-mitalisteille.


Tiina Boman voitti ylivoimaisesti SM-kultaa. Meno oli vakuuttavaa alusta loppuun saakka.


Jarmo Rissanen (vas.), Teemu ja Pablo Erat juoksun ensimmäisellä kierroksella. Teemu ja Pablo järjestivät kunnon shown viimeiselle ratakierrokselle ja katsojia viihdytettiin "koko rahalla"! Teemun viides sija oli lauantain saldo ja kovia ukkoja olivat kaikki.


Kai Söderdahl oli kolmas.


Tuukka Miettinen kiri toiseksi.


Jarmo Hast voitti puolimatkan Suomen mestaruuden.

3 kommenttia:

 1. niinku jo matkan varrelta koitin huutaa: onnea hienosta ja ehjästä kisasuorituksesta!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut kisatuloksesta ja tavoitteiden täyttymisestä Arja!!

  Siis järjen ääni voitti minulla: hauskaa pitää olla mutta riskit minimoidaan. Vakuutus ja sitten kisaan!

  Tein itselleni testit, samat matkat kuin kisassa: uinti vaparia (jee!) 4.52, pyöräily (maastopyörä) 53.56 ja juoksu 31.14. Eli perässä olisin pysynyt.... :) Mutta viivalle pitää tulla, muuten ei tuloksia lasketa!

  "Toinen laji"

  VastaaPoista
 3. Jaakko: Kiitos! :D En enää siinä lauantain kisassa pystynyt kunnolla seuraamaan teidän sarjan kisaa esim. väliaikojen muodossa, mutta juoksu sinulla ainakin kulki hienosti!

  "Toinen laji": Kiitos! On se tuo pikamatka vaan melko lyhyt pyrähdys, pitempi matka olisi parempi, nyt kun tuo uintikin sujuu ilman paniikkeja.

  Ensi vuonna sitten viimeistään, tosin saattaa olla, että itse kisaan puolikkaalla!

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!