lauantai 10. heinäkuuta 2010

7 päivää

Kuopiossa häähumun alla kävin juoksemassa 45 minuuttia ja lämmintä oli varjossa +25... Juoksu oli aika ponnetonta, sillä tämä kuumuus verottaa ainakin minua. Mutta hauskaa lenkissä oli se, että sain houkuteltua äitini pyörällä mukaan, joten juomapullokin tuli kuljetetuksi mukana.

Eilen tulomatkalla mietittiin ja suunniteltiin tankkausta ja energiansaantia kisan aikana. Siitä kirjoittelen lisää huomenna.


Lenkin jälkeen on mukava pulahtaa järveen ja kiiruhtaa koti kampaajaa!

Tämän päivän treeni: juoksu 45 min / 7,5km

perjantai 9. heinäkuuta 2010

8 päivää

Tänään suunnattiin suoraan töistä kohti Kuopiota, mutta matkalla poikettiin ensi viikon pelipaikalle Joroisten Valvatukselle tarkastamaan uintireitti. Reitti on jo merkitty suurin ja näkyvin poijuin. Uin ensimmäisen kierroksen märkäpuvulla ja toisen kierroksen vetäisin kisa-asulla, varmuuden vuoksi. Itse olen niitä uimareita, jotka hyötyy huomattavasti märkäpuvun käytöstä, mutta yllättävän hyvin asento pysyi toisellakin kierroksella. Täytyy sanoa, että Valvatuksen vesi oli melko lämmintä ja märkäpuvulla uidessa tuli hiki. Teemu ui BS:n Zero 3:lla edestakaisin ja ympäri.

Kun Lemmettylän perhe uimassa kävi...

Oma uinti kulki tosin hyvin ja rennosti. Oli yllättävän tärkeää sittenkin päästä uimaan tuo reitti, sillä olen vuosia katsonut ja ihmetellyt uintimatkan pituutta juuri Joroisilla. Näyttää, että poijuja on silmän kantamattomiin, mutta eihän se niin ollut! Epävarmoille tai aloittelijoille neuvoisin, että huonon hetken yllättäessä keskittyy etenemään poijulta seuraavalle ja niin se matka taittuukin. Ei edes ala ajattelemaan koko edessä olevaa uintimatkaa, vaan keskittyy etenemään poijunväli kerrallaan. Huomenna sitten juoksut aamulla ja loppupäivä häähumussa! 

Tämän päivän treeni: uinti 45 min / 2 km 

torstai 8. heinäkuuta 2010

9 päivää

Aamuni alkaa normaalisti 6.30, jonka jälkeen käyn suihkussa herätäkseni ja sitten syön aamupalan sekä luen lehden. Näin olen tehnyt melkein viimeiset 20 vuotta... Sitten ajan työmatkatempon (Jupis valaisi minua tästä lajista FB:ssa, joten kiitos siitä) 8 km töihin ja työpäivän jälkeen takaisin. Tänään kuitenkin (aamutempoa lukuunottamatta) oli lepopäivä ja Teemu tulikin hakemaan minut töistä kravatin ostoon, sillä lauantaina pääsemme odotettuihin häihin. Huomenna ajamme (kyllä, omalla autolla vihdoinkin!) Joroisten kautta Kuopioon ja käydään uimassa ensiviikon pelipaikalla pari kierrosta!

Tällaista lähti mukaan kaupasta. Ei tarvitse enää silkkihuiviakaan Maijalta lainata.

Tämän päivän treeni: lepopäivä

keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

10 päivää

Olen uskomattomalla tavalla laiminlyönyt blogiani, vaikka pidän tästä kirjoituspuuhasta. Nyt onkin aika tehdä ryhtiliike ja teen sen siten, että kirjoitan päivittäin valmistautumisestani Joroisten puolimatkalle, joka käydään lauantaina 17.7.2010.

Surkealle päivitystahdille on olemassa myös muutama selitys. Juhannuksena olimme Espanjan Vitoria-Gasteizissa pidetyissä ETU:n pitkän matkan EM-kisoissa. Teemu luonnollisesti kisasi siellä ja itse toimin Suomen joukkueen joukkueenjohtajana.


T1, pyörää viemässä.Reissu oli mukava, joskin kisat oli vähintääkin mielenkiintoiset järjestelyiltään. Kun kotiuduimme, meillä oli muutto ensimmäiseen omaan kotiimme, joten hässäkkää on ollut ja kunnolla ei meinaa ehtiä edes nukkumaan.


Omassa kodissa on hyvä testailla esimerkiki uutta sohvaa.

Mutta se siis selittelyistä. Tarkoituksenani on siis raportoida valmistautumisesta päivittäin. "Lähestymissuunnitelman" seuraavaksi 10 päiväksi on tehnyt Teemu ja siihen on hyvä luottaa, sillä meniväthän viime kesän HIM ja maratoni oikein mallikkaasti.

Tämän päivän treeni: pyörää 1h 45min (sis. 5 x 5min kovaa) / 40km