keskiviikko 23. tammikuuta 2008

Ironman Lanzarote 2008

Itse kisahan ei ihan vielä ole, vaan 24.5.2008, mutta vakoilin jo tapani mukaan lähtölistaa. Erityisen ilahduttavaa on, että Suomesta (tai suomalaisia) on kolme miestä PRO-sarjassa (Teemu Lemmettylä, Teemu Toivanen ja Kai Söderdahl) ja päälle vielä AGE GROUP-osallistujat (Jari Aaltonen, Peter Grönholm, Hannu Osanen, René Holst ja Hannu Hult). Havaijille paikkoja PRO-miehille on jaossa 7 kappaletta. Urheilutermein voidaan siis todeta, että kutkuttavan jännittävä päivä on tiedossa.

Ja onhan se pakko myöntää, että minua lämmitti nähdä erään belgialaisen nimi listassa: Luc van Lierde. Nähtäväksi jää, että kisaako, mutta toivoa siis ainakin on! ;D

Kuvassa: toinen henkilö on voittanut kahdesti Hawaii Ironmanin ja omistaa tämän hetkisen reittiennätyksen 8:04:08. Toinen henkilö on triathlonvaimo.

maanantai 21. tammikuuta 2008

Taidetta koteihin?

Ei nyt ehkä sentään, mutta kuva on taannoiselta Puolan reissulta. Pistäydyimme suosikki ruoka-hengailupaikassamme, Jazz Club Hipnozassa. Ihanat ruoat ja loistava tunnelma. Joku oli ilmeisesti myös unohtanut oluensa meidän pöydälle! ;)

Liikunnan riemua on myös koettu: sunnuntaina 120 min pyörää ja tänään 1 km uintia (vaparia) pullarin (eli jalat "poissa pelistä") kanssa sekä päälle 20 min vesijuoksua! Olo on kuin varsalla! Pientä liioittelun makua, mutta jos miettii sitä siltä kannalta, että olin viisi viikkoa tekemättä mitään (kesken kauden), niin innostukseni on ehkä helpompi ymmärtää... :) Tästä se lähtee!