perjantai 7. elokuuta 2009

EM-kisat Prahassa

Suomen molemmat Elite-sarjan (muitakin on!) starttaajat Teemut Lemmettylä & Toivanen ovat päivittäneet bloginsa juuri EM-kisan kynnyksellä. Molemmat omaan tunnettuun tyyliinsä. Ensin mainitun herran jutuista huokuu nostalgisia muistoja ja kaukokaipuuta, sillä olemme useampaan otteeseen käyneet Tsekeissä ja olemmehan asuneet, opiskelleet ja työskennelleetkin naapurimaassa Puolassa. Kuvaavaa on, että pyörälenkin tutustumisajossa porukka pääsee hajoamaan ja sitten osa ajajista on väärällä moottoritiellä "tutustumassa".

Alla olevassa kuvassa Teemu katselee mietteliäänä Prahan kaupunkia. Mietteliäs on herra varmasti tänäänkin, mutta tämä kuva on otettu jo(!) vuonna 2004!

keskiviikko 5. elokuuta 2009

Kuopio Triathlon ja EM-kisat lauantaina

Teemu suuntasi Prahaan EM-kisoihin. Enemmän ja vähemmän vaivanneet lihasongelmat ovat helpottaneet osaavien ammattilaisten avustuksella ja lauantaina olisi tilauksessa kauden paras suoritus. Itse lähden perjantaina Kuopioon ja ilmeisesti raapustelen numeroita ihmisten jäseniin lauantaina. Eli Kuopio Triathlonissa nähdään! :)


Ystävykset Joroisissa pikatriathlonin jälkeen.

Subilta tulee Reality Bites (1994) ja odotin, että onko se vielä yhtä hyvä kuin 15(!) vuotta sitten. Musiikki on ainakin vielä yhtä hyvää, ja yhtä hyvin muistissa... :)