lauantai 25. lokakuuta 2008

4 viikon harjoitteluun totuttelu ohitse

Harvoin olen esitellyt treenimääriä sen tarkemmin blogissani, mutta nyt, kun olen tehnyt neljän viikon "totuttelujakson", niin julkaisen tämän viikon ohjelman, sillä muut kolme viikkoa olivat melko samankaltaisia. Tämän neljän viikon aikana oli tarkoitus saada viikkorytmi käyntiin. Uinti sisälsi erilaisia sarjoja ja muissakin harjoitukissa oli vetoja ja pyörityksiä, mutta en lähde niitä tähän erittelemään sen kummemmin.

maanantai
ap: uinti 2500 m
ip: juoksu 45 min

tiistai
pyörä + juoksu 65 min

keskiviikko
uinti 1700 m

torstai
juoksu 60 min

perjantai
ap: uinti 1350 m
ip: sauvakävely 90 min

lauantai
pyörä 75 min

sunnuntai
lepo / äänten laskua

Yhteensä: noin 9 tuntia

torstai 23. lokakuuta 2008

Uusi osoite

Vaihdoin blogini osoitetta, joten pahoitteluni kaikille niille kahdelle,
jotka lukevat tätä pysyvän linkin kautta! ;)

Nyt siis: www.arjalemmettyla.blogspot.com


Lupaan, että enempää ei noin radikaaleja muutoksia tule!

EM-kisat Gérardmeressa 2008.

keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Uimakoulua

Pitäisiköhän tuo blogin otsikko muuttaa? Eihän tässä nyt enää "pelkkiä" triathlonvaimoja olla, vaan ihan kelvollisia triathlonistinalkuja! Nooh, annetaan nyt vielä kuitenkin olla siihen saakka, kunhan tuo triathlonkoulu alkaa.

Aamulla oli taas uintia ja oikein valmennuksen kanssa. Teemu ja minä metelöitiin altaassa, kun oli niin vaikeita asioita. Uidessa minua alkoi naurattamaan (kauhean harvinaista muuten), kun näin Teemun tulevan koko ajan vierellä laudan kanssa. Vetäsin sitten vettä henkeen ja köhin keskellä allasta. Seuraavana kävin huitomassa kuminauhoilla kuivalla maalla ja kun palasin altaaseen hyppäämällä, niin lasit lähtivät otsalta ja upposivat neljään metriin. Taas naurua ja piti keskeyttää Teemun uinti, jotta saisin lasit pois sieltä. Tässä vaiheessa olin täysin varma, että uimapuku lähtee vielä pois päältä ja löytää tiensä altaan pohjaan... Eli jos tuo otsikko tosiaan vielä pysyy tuollaisena. :D

Semmoista, ensi viikolla gradupalaveri ohjaajan(?) kanssa. Huimaa edistystä myös sillä saralla.