torstai 28. heinäkuuta 2011

Elämä Ironmanin jälkeen

Elämä Ironmanin jälkeen on ollut oikein mukavaa ja seesteistä. Hah! Mukavaa se kyllä on ollut, mutta kiireistä matkustelua Suomessa ja Euroopassa on tullut harrastettua oikein urakalla. Siksi onkin "hauskaa", että varasimme lennot elokuun lopulla käytävään Challenge Vichyn kisaan Ranskaan. Siis Teemu kisaa, en minä. Triathlonkesä vaan jatkuu! :) Itseasiassa se jatkuu minun kohdallani jo Kuopiossa 6.8., kun TRI-transsissani ilmoittauduin perusmatkalle... Saas nähdä, että mitä siitä tulee, sillä en ole aikaisemmin perusmatkaa tehnytkään. Tavoitteena on vetää vahvasti kotimaisemissa. Lisäksi olen vielä tänä kesänä menossa maratonille, vaihtoehtoina joko Espoo tai Vantaa.

Omasta kisasta toipuminen on sujunut oikein hyvin ilman ongelmia. Toki yksi syy tähän on se, että en kauheasti kisassa puristanutkaan. Se ehkä (hölmösti) on jäänyt hieman harmittamaankin, mutta toki tiedän, että kyseinen kisa on hienoa päästä maaliin ja ennätyksiä voi tehdä sitten seuraavalla kerralla. Mutta ihminen on erikoinen tapaus. Ensimmäisen viikon väsytti kyllä aika lahjakkaasti ja ohjelmistossa oli mm. yhdet 3 tunnin päiväunet. Jalat olivat ihan muutamassa päivässä jo täysin kivuttomat, tosin väsyneet ne ovat olleet. Lepoa oli kaksi viikkoa, tai aktiivista heilumista ja "mökkiuintia", mutta treenin treeniä en ole edes ajatellut tekeväni. Ensimmäisen treenin tein eilen, kun ajoimme cyclocrossareilla Teemun kanssa hiekkateitä parin tunnin ajan. Tosin kevyesti mentiin. Kuopioon on reilu viikko aikaa, joten harjoitusohjelma on taas olemassa.

Laitetaanpä tähän parin viikon ajalta kuvasikermä!

Kuva Zurichin pyöräreitin jyrkimmän Heartbrake Hill -nousun päältä.

Zurichin eväitä. Kaikkia en ihan kuitenkaan syönyt! :D

Kuljetus pyörän check-iniin Frankfurtissa. Kuljetusjärjestelyt olivat koko kisaviikon ajan hieman takkuiset.

Frankfurtissa Teemulle iso ja odotettu onnistuminen. Ranskassa vielä kovempaa?!

Olen ottanut hieman erivapauksia ruokavalion suhteen. Tosin nyt loppui sekin ilottelu! :D

Huomasin, että en ollut kirjaillut tänne kisaviikon heilumisia, joten asia täytyy korjata. Eli tässä kisaviikon treenit:

maanantai: lepo
tiistai: juoksu 58min, 8,5km (sis. 20min verra + 3 x mäkinen kuntolenkki napakkaa juoksua + 20min verra)
keskiviikko: uinti (avovesi) 30min, 1km
torstai: uinti (avovesi) 30min, 1km = matkustuspäivä
perjantai: pyörä (TT) 45min, 15km (pyöräreittiä)
lauantai: uinti (avovesi) 20min, 500m (uintireittiä)
sunnuntai: Ironman Zurich Switzerland 14h13min, 226km


Total: n. 17h