lauantai 3. syyskuuta 2011

Jönssin malja

Seuramme triathlonkausi päätettiin legendaarisen Jönssin maljan kilvoittelun tahtiin. Kisa vedettiin kolmihenkisin joukkuein ja jokaisessa joukkueessa oli yksi nainen. Jokainen joukkueenjäsen suoritti peräkanaa yhden lajin kerrallaan, jonka jälkeen siirryttiin seuraavaan lajiin. Pääsin Harrin hyvän uinnin jälkeen starttaamaan kakkososuudelle kärkipaikalta, mikä kostautui ja uin väärän reitin! Mitä ihmettä! Ei ollut ketään ketä peesata ja tulos oli tässä! Johtoasemaan pitää siis totuttautua tulevia kausia (ja siis Jönssin maljoja varten)! :D

Mahoton molskautus veteen!
Pyöräilyssä olisi ollut hyvä sauma katsoa olisiko kesä tuonut parannusta 10km tempoaikaan keväältä, mutta kuinka ollakaan, ei minulla toiminut takavaihtaja. Mitä ihmettä! Minä amatööri en ollut testannut vaihteita ja tässä nyt sitten tulos. Tosin harvemmin nyt tällaista tapahtuu muutenkaan, mutta huolto petti tässä tapauksessa.

Startti kuin Boltilla.

Juoksuun lähtiessä olin varma, että vähintään putoan lampeen, mutta näin ei kuitenkaan käynyt. Joukkuekavereilta piti pyytää anteeksi, mutta heitä asia nauratti. Joko meidät diskataan, saamme aikasakkoa tai sitten jury ei muista enää koko tapahtumaa! :D Mutta tapahtuma oli oikein hauska ja onneksi elvytimme tämän taas henkiin!

Surullinen ja ikävä viikko huipentui lässähtäneeseen "urheilu"suoritukseen, joka oikeastaan oli nähtävissä. En ole oikein maanantain suru-uutisen jälkeen ollut oma itseni ja se näkyy sähläämisenä ja unohteluna. Mutta elämä jatkuu, vaikka se lattealta kuulostaakin. Huomenna seuraamaan ja kannustamaan TdH-hurjia!

Kuvista kiitos Sisukkaalle!