lauantai 23. toukokuuta 2009

Jännitystä ilmassa

Teemun huominen kaudenavaus Barcelonassa jännittää. Tänään jännitti Toivasen Teemun Lanzarote IM -kisa, jota seurasin monta tuntia internetissä oman uinti- ja juoksuharjoituksen välissä. Ja yleisesti jännittää oma kisa, joka siintää kolmen viikon päässä.

Juuri tulleen tiedon mukaan (tämähän on uutisblogi) Teemu kärsii vatsakivuista ja yleisestä huonovointisuudesta, joten aamulla olemme toivottavasti asian suhteen viisaampia. Kyse ei kuitenkaan ole mistään perhosista. On kyllä pirullisen huonoa tuuria, jos joku pöpö on tarttunut teräsvatsaiseen mieheen, mutta eipä sitä auta etukäteen surkutella. Nyt siis on jälleen yksi asia lisää jännitettävänä...


Enää ei tarvinnut jännittää.


sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Uusia aluevaltauksia

Töissä kuherruskuukausi alkaa olla ohitse ja päivät ovat työntäyteisiä, mikä on positiivinen asia. Lisäsin työhuoneeni viihtyvyyttä perjantaina viherkasvilla, toiveina saada siitä pitkäikäinen piriste. Toinen motivaatiopiriste on kuva viime syksyn Ranskan EM-kisojen startista, joka näin oman kisan lähestyessä on enemmänkin "kauhiste" kuin piriste...

Ohessa olevista viime viikkojen harjoituksista näkyy kaksi merkille pantavaa asiaa. Kohta yksi, eilinen 5,5 tunnin harjoitus, jossa Teemu ulkoilutti minua pyörällä pitkin maita ja mantuja reilun 110km verran, jonka jälkeen kipaisin reippaana tyttönä vielä juoksemaan. Kokojemme vuoksi Teemulla ja minulla on se yhteistä, että molemmilla juoksu kulkee paremmin tuommoisen perusteellisen alkuverryttelyn jälkeen. Tosin Teemu jäi tekemään ruokaa, kun hilpaisin juoksulenkuralle. Että siitäpä mallia pojat! ;)

Toinen asia on alkanut pesäpallokausi. Minuthan on tunnetusti helppo houkutella mihin tahansa urheiluhommiin mukaan ja tällä kertaa sen onnistui tekemään lähiesimieheni. 15 vuoden tauon jälkeen löysin itseni maanantaina palauttelemassa mieleeni pesäpallon saloja ja jo keskiviikkona pelasi sekajoukkueemme kuntopesiksen ensimmäisen sarjapelin. Teemu saatiin myös joukkueeseen ja hän kiittikin luottamuksesta lyömällä kunnarin. Itse kotiuttelin muutaman juoksijan ja poltinkin pari. Yhtälailla tupeksin palon arvoisesti omalla lyöntivuorollani. Yhtä kaikki, oli taas kerran erittäin hauskaa harrastaa tosissaan muttei vakavissaan.

Tämä viikko:

Maanantai: pesäpalloharjoitukset 75'
Tiistai: uinti 75'
Keskiviikko: pesäpallopeli 60'
Torstai: juoksu 75'
Perjantai: lepo
Lauantai: pyörä 5h20min + juoksu 10min
Sunnuntai: kuntopiiri 45'

Total: 11h

Viime viikko:

Maanantai: kuntosali 60'
Tiistai: lepo
Keskiviikko: salibandy 60' + kuntopiiri 30'
Torstai: 45' pyörä + 45' juoksu
Perjantai: lepo / matkustus
Lauantai: Länsiranta Hölökkä (n. 14km) 1:23:58
Sunnuntai: Pyörä (tekniikka) 60'

Total: n. 6 tuntia