lauantai 2. elokuuta 2008

(Kisa)turistina Brysselissä


Huomenna kello 11.00 paikallista aikaa paukahtaa lähtölaukaus. Eilen oli kuitenkin aikaa käydä syömässä Brysselissä ja katsastamassa nähtävyyksiä. Liikenne oli melkoista ja useat tietyöt eivät ainakaan auttaneet asiaa! :)


Perinteinen turistikuva Manneken Pis -patsaalta. Erikoinen asetelma... :)

torstai 31. heinäkuuta 2008

Puolimatkaa etsimässä

Ensi sunnuntaina 3.8.2008 kisataan Antwerp Ironman 70.3. Suomesta kisaan osallistuu (PRO) Teemut Lemmettylä (#9) ja Toivanen (#13) sekä Darby Thomas (#16). Kisassa on myös muita minua ilahduttavia nimiä, kuten Luc Van Lierde, joka ei harmikseni startannut Lanzarotella! ;)

Kisa on mielenkiintoinen myös siitä syystä, että "etsin" itselleni ensi kesäksi puolimatkan kisaa ja Antwerpen on reitin (sekä 8h30min cutoff -ajan) puolesta yksi parhaimmista vaihtoehdoista! Realistinen aikatavoite puolikkaalle voisi olla noin seitsemän tuntia, joka vaatii minulta toki satojen tuntien harjoittelumäärän, mutta ei ole mikään mahdottomuus. Esimerkiksi Havaijilta viime vuonna lähtiessämme tapasimme pariskunnan, joka osallistui (molemmat siis) Hawaii Ironmaniin 1,5 vuoden harjoittelun jälkeen "arvontapaikalla". Hämmästyin, ja kysyin, että heillä mahtaa olla urheilutaustaa, mutta eivät ainakaan myöntäneet sitä. Aktiivisia liikkujia olivat toki aina olleet, mutta nyttemmin sitten hurahtaneet triathloniin.

Voisinkin taas kysyä neuvoa lukijoilta! Mitä puolimatkan/Ironman 70.3 kisaa suosittelisitte ensikertalaiselle? Kisa voi olla kotimainen, ulkomainen ja mieluusti suuruusluokaltaan isohko, jotta seitsemän tunnin menijöitäkin riittäisi kisakumppaniksi ja tunnelma olisi kohdallaan. Reitiin suhteen olisi toivottavaa, että esimerkiksi 14%:n nousuja ei kauheasti löytyisi, jotta pyöräilyn jälkeen pystyisi vielä juoksemaankin! :) Eli missä kisata ensimmäinen puolimatkan kisa?

tiistai 29. heinäkuuta 2008

Viikon huipennus Antwerpenissä

Ylihuomenna suunnataan Helsinkiin ja perjantaina lennetään Brysseliin. En muuten saanut järjestettyä itselleni työhaastattelua, mutta lupaan sitten vakavissani yrittää syksyllä! ;) Kilpakumppani-Juan hakee meidät sitten kentältä ja suuntaamme kohti Antwerpeniä, missä kisatunnelma alkaa nousta.

Sehän luonnollisesti sitten tarkoittaa sitä, että tunnelmamittari nousee myös avioliiton arjessa. Kuten jo aikaisemminkin todettu, niin itseään (ja toista) ei pidä ottaa niin vakavasti, ettei pientä kisahermoista johtuvaa "herkkyyttä" ymmärtäisi. Seuraavat kuvat kertovat enemmän kuin ne kuuluisat tuhat sanaa ko. aiheesta.

Havaiji 2007, yhteyksiä ulkomaailmaan ennen kisaa.


Joroinen 2008, ennen aamupalaa kisapäivänä.


Salibandyturnaus 2008, Teemu käymässä hallilla.

Lopuksi vielä älykkään oloinen uimari lähdössä järveen...