sunnuntai 23. elokuuta 2009

Uusi kokemus: Viikko "laiskottelua"

Meidän perheessä kausi lähestyy loppuaan. Ensi lauantaina käydään Hollannin Almeressa täydenmatkan UPC Holland Triathlon. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on riittänyt, sillä viikko sitten Teemu onnistui kaatumaan pyörällä siten, että osa nahkasta jäi jonnekin Etelä-Suomen metsätieosuudelle. Tämä tapahtui tietenkin pari tuntia ennen omaa maratonjuoksuani, joten draamaa oli ilmassa enemmän kuin tarpeeksi. Kun sitten vielä ennen juoksustarttia sovittiin, että vaatteiden vaihdon jälkeen nähdään kisahallin edessä, niin eikö huoltojoukkoni löytynyt EA-teltasta lääkäreiden ja hoitajien ympäröimänä. Nyt haavat alkavat parantua ja odotettavissa on loistava kaudenpäätöskisa!

Vauhtia riittää toivottavasti tänään kentälläkin, sillä menemme paikan päälle katsomaan naisten EM-jalkapalloa Suomi-Tanska. Omat urheilusuoritukseni tällä viikolla ovat olleet pyöreä 0. Palautuminen maratonista on edistynyt hyvin ja sen puolesta liikuntaa olisi voinut harkitakin, mutta koska kävin tämän viikon töissä Nummelassa perehtymisohjelmani puitteissa, niin paljon ei energiaa enää jäänyt vapaaehtoiseen liikuntaan. Ensi viikko alkaa pesäpalloharjoituksilla ja keskiviikkona taisi olla pelikin. Pian alkaa myös sähly ja venäjän kielen opiskelu myös. Ja ilmeisesti olin jossakin puuskassa ilmoittautunut ruotsin ryhmäänkin...

Lupasin laittaa näytille kahden viimeisen viikon valmistautumisen maratonille. Teemun käsialaahan tämä on ja sinänsä hauskaa, kun miettii ettei hän itse ole koskaan juossut maratonia. Kaikki kuitenkin meni aivan loistavasti ja tankkauskin sujui, kuten jo sanottu.

Maanantai: juoksu 15 km (1h 45min)
Tiistai: vesijuoksu 35min
Keskiviikko: pyörä (trainer) 1h
Torstai: juoksu 8,3 km (1h)
Perjantai: uinti + kuntopiiri 30min
Lauantai: pyörä 22 km (1h 15min)
Sunnuntai: kuntopiiri 30min

Maanantai: juoksu (sis. 6 x kiihdytykset + juoksijaliikkeet) 5 km (50min)
Tiistai: juoksu 30min + pyörä (trainer) 15min
Keskiviikko: lepo
Torstai: uinti (avovesi) 1,5 km (45min)
Perjantai: lepo
Lauantai: HCM
Sunnuntai: lepo