perjantai 28. maaliskuuta 2008

"Kun tänään lähden..."

Huomenna suunnataan kohti hienoja maisemia, eli Lappiin! Pakattuna on juoksu-, hiihto-, uinti- ja salivehkeet sekä uskaliaasti läppäri ja graduaineistoa! (Tai läppärihän on edelleen tässä minulla, joten jäin kiinni valehtelusta...) Tänään oli jälleen tentti, ja enää kolme jäljellä. Helpottava ja kauhistuttava tunne samaan aikaan.

Toivottavasti suksi luistaa Teemullakin Lapponian laduilla (huollosta se ei jää tällä(kään) kertaa kiinni) ja toivottavasti aurinkoviikot pitävät taas kutinsa pohjoisessa! Hyvää viikonloppua ja seuraavaa viikkoa kaikille! :D

torstai 27. maaliskuuta 2008

Turpa ruvella?!

Kyseinen kuva on otettu 13.10.2007 noin kello 05.30, alkamassa on Hawaii Ironman ja minulla on kuvassa "turpa ruvella". Sittemmin olen sivistynyt ja oppinut asianmukaisen termin: turpaihottuma. Lisävalaistusta asiaan sain tänään, kun ihotautilääkäri totesi SUP-hoidon tarpeelliseksi valoyliherkkyyden vuoksi. Että tämäkin vielä! Nyt alkaa myös lierihatun metsästys ja bikineiden oston voi jättää listalla viimeiseksi... Onhan tästä kärsitty jo pari vuotta ja toivottavasti nyt saisi asiaan jotain helpotusta, ilkeä pirulainen tuo vaiva!

Huomenna tentti ja lauantaina viikoksi lappiin hiihtämään! :D

tiistai 25. maaliskuuta 2008

Paluu (jälleen) arkeen

Huoh, onneksi pyhät ovat ohitse! Säät olivat loistava, mutta "tankkausta" tuli harrastettua ihan liian hartaasti. Liekö ollut sillä tekemistä myös sen kanssa, että syttyipä minulle palo ilmoittautua johonkin retkipyöräilyyn. Pari vuotta sitten osallistuin Pirkan Pyöräilyyn, mutta matka oli silloin maastopyörällä suoritettuna 40 km, johon aikaa kului kaksi tuntia. Nyt, kun minulla on "hoidossa" Tiinan (täysin palvellut?) pyörä, niin hieman pitempikin matka saattaisi taittua! Joskin omankin pyörän ostamista tässä on myös suunniteltu. Pyörän selässä tunteja on jo tullut useampi kymmen, sillä se onkin ollut tässä ainoa liikuntamuoto...

Eli jos jotain mukavaa tapahtumaa on mielessä, niin ehdotuksia otetaan vastaan! Tälläisiä löysin itse: vaihtoehto, vaihtoehto, vaihtoehto.

Ja pitkästä aikaa ilahdutan lukijoitani viime viikon treeneillä:

maanantai:
- fysioterapia (45min)
- pyörä (152/172, 30min) + vesijuoksu (15min)

tiistai:
- sauvakävely (45min)

keskiviikko:
- lepo

torstai:
- pyörä + kuntosali (135min)

perjantai:
- lepo

lauantai:
- hiihto (60 min)

sunnuntai:
- hiihto (70min)


Eli polvi alkaa olla jo siinä kunnossa, että juoksun, hiihdon (ei vapaa) ja "ulkosalla" pyöräilyn voi ottaa varovasti ohjelmistoon ja siten kasvatella määriä. Laitoin myös tavoitteen itselleni ensi kesän pikatriathloniin Joroisissa! Eli uintiosuus on tarkoitus suorittaa vaparia uiden sekä ilman vesikauhua ja pyöräilyssä olisi tarkoitus ajaa pyörällä, joka ei olisi rikki! Juoksun parantamiseen eivät enää taida rahkeet riittää! :D Ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin olisi kiva, jos joku jäisi selän taakse. Eli tämä aloitteleva triatleetti olisi todella vähään tyytyväinen! :D Tosin, saataa olla, että menee vielä PRO-puolelle, jos otan pyörän mukaan Lanzarotelle toukokuuksi!