tiistai 9. helmikuuta 2010

Juhlaviikko onnellisesti ohitse

Viime viikkoa voi hyvällä tahdollakin sanoa juhlaviikoksi. Oli kolmatta hääpäivää, syntymäpäivää ja vielä kisareissu Venäjälle. On sanomattakin selvää, että eihän moista kenenkään kunto kestä ja nyt sitten podetaan talven toista flunssaa. Sopivasti lepoviikon jatkoksi. Harmittaapahan ainakin kunnolla.

Mutta se Venäjän reissu. Lähdimme matkaan perjantaina 15.23 Repinillä kohti Pietaria ja matka sujuikin loistavasti rajamuodollisuuksia hoidellen ja ravintovaunussa seljankakeittoa syöden. Pietarissa vastassa oli toppatakkimiehiä ja järjestelyt pelasivat mainiosti. Kyydin lisäksi meidät saateltiin mökin ovelle asti odottamaan huomista kisapäivää. Hepojärvellä hiihdettiin 50K vapaalla hiihtotyylillä ja järjestelyt olivat tässä Russialoppet-sarjan kisassa mainiot. Täytyy kyllä todeta, että meistä pidettiin oikein hyvää huolta. Lisäksemme matkassa olivat myös Kojootti ja Heinosen Pasi.


Teemun kauden ensimmäinen hiihtokisa oli menestys neljännellä sijalla. Kisassa oli vauhtia, aivan toista kuin Suomen massahiihdoissa. Tulokset löytyy täältä. Parhaimmat palkinnot sai kuitenkin Pasi, joka oli laitettu syystä tai toisesta väärään sarjaan ja kotiin viemisinä hänellä oli "valehtelematta" tulitikkuaskin kokoinen, venäjänkielinen väritelevisio, diplomi ja mitali. Lisäksi Teemun (tai meidän) sukunimi sai jälleen aivan uuden kirjoitusasun järjestäjien toimesta: Lemmehult. Lauantaina kisan jälkeen suuntasimme Pietariin ja iloinen seurue piti banquettia asiaan kuuluvasti. Sunnuntaina ohjelmassa turistimeininkiä ja kotimatka.