lauantai 3. elokuuta 2013

Juoksurattaat

Teemun ollessa nyt kisamatkalla on minun treenien järjestäminen hieman tylsempää. Lähinnä se on aikaisemmin tarkoittanut jumppaa ja/tai traineria päiväuniaikaan. Ystävän suosiollisella avustuksella pääsin tällä kertaa testaamaan juoksurattaita, saimme siis kyseiset pelit lainaan viikoksi.

Aiemmin olen kirjoittanut, että emme ole hankkimassa ko. kärryjä. Mutta jos kärryjen kanssa (siis lapsen) pitää juosta, ovat siihen tarkoitetut rattaat huomattavasti normaaleja kärryttimiä parempi ratkaisu. Kevyet, rullaavat ja käsijarru alamäkiin. Selvästi näistä puuttuu taaperoa miellyttävä viihdekeskus, mutta viihtyminen lienee osittain myös lapsesta kiinni.

Lainassa olevat rattaat ovat Baby Joggerin F.I.T -malli. Ihan kivasti tämän aamun puolituntinen testilenkki sujui. Vähän siinä mielestäni juoksuasento muuttuu työntäväksi ja takapuoli putoaa (ei kirjaimellisesti kuitenkaan), mutta jos esim. juoksisi töihin hoitopaikan kautta, niin tässä olisi oikein oiva mahdollisuus tehdä se vauhdikkaammin kuin normirattailla. Uutena hinta näyttää olevan +400 euroa... 

Näyttävät isoilta, mutta olivat kevyet.

Kätevä kurkistusluukku matkustamoon.
Minulla ei sitten oikeasti ole noin isot reidet, vaan ne on shortsit! :D

Viihdykkeenä rusinoita ja Talk-muruja.

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Treenaaminen on vaan kivvaa

Tällä viikolla on ollut kolme treenipäivää ja jokainen treeni on kulkenut aivan mielettömän hyvin! Ihan huippufiilis! :-D Maanantaina oli tehopäivä ja ajoin 2x8min täysillä tempoa. Kotona nopea vaihto ja juoksemaan läheiselle 1,1km kuntoradalle. Ja kyllä, 2x1,1km täysillä. Välissä yksi verrakierros. Kulki niin hyvin, joskin sykkeet nousivat sen verran kovaksi, että Teemu antoi ohjeeksi, että seuraavalla kerralla syke pidetään alle 180, maksimiin asti ei tarvitse vetää... :-)

Tiistaina suunnattiin Kuusijärvelle ja uin 1500m ennen kun Teemu starttasi 20km tempoon. Ja uinti oli kivvaa! Tänään Teemu ja Irongirl heittivät minut kauppareissun päätteeksi metsään, josta juosta kipaisin 1h30min kotiin. Ja koska olen päässyt hehkutuksen makuun, niin kyllä, oli aivan mahtavaa juosta! Alkaa siis olemaan treeniä tarpeeksi! ;-)

Tirsk! Juoksin silti, ooh!