torstai 6. maaliskuuta 2008

"Viimeiset viisi kilometriä..."

Viimeistä viedään, nimittäin urheilulesken iltaa. Herra kotiutuu huomenna ja mämmikin on sitä varten ostettu! ;D Hurjana olen myös pessyt pyykkiä, jotta (kokemuken mukaan) jättimäinen kasa treenivehkeitä sopii pyykkikoriin.

Tänään ohjelmassa olisi ollut yhdeksän tuntia luentoja, urheana sinnittelin melkein loppuun saakka (viimeinen tunti oli liikaa ja karkasin). Mutta periaatteessa, nyt ne on loppu. Siis luennot. Muutamia on vielä jäljellä, mutta "suuri puristus" on nyt valmis. Jollekin saattaa nyt juohtua mieleen, että entäs se gradu, mutta sehän on jo hyvin suunniteltu, eli puoliksi tehty! :D

Treeniä on ollut kivasti, ainakin siinä valossa, että olen vielä kuntoutusvaiheessa. Maanantaina jalat hierottiin. Tiistaina 60 min pyörällä ja 30 min päälle juoksua (cross trainer) ja keskiviikkona 60 min juoksua (cross trainer) ja päälle 30 min vesijuoksua. Fysioterapeutti suositteli aloittelemaan tuolla X-trainerilla, koska (täällä) maassa on vielä niin paljon jäätä ja lunta. Olen aina hieman vierastanut tuota värkkiä, mutta ainakin se oli kivutonta. Ehkä se tästä. Huomenna vuorossa uintia.

maanantai 3. maaliskuuta 2008

Hyviä ja huonoja uutisia sekä rahanmenoa

Tänään sain fysioterapeutilta hyviä uutisia! Juoksemisen voi aloittaa huomenna! Tosin alamäkiä vältellen ja hissukseen muutenkin aloitettava, mutta juoksua kuitenkin! Ikävämpi juttu oli se, että paluu salibandykentille siirtyy ensi syksyyn... Ja luistelu on myös poissa kuvioista ensi talveen saakka. Pallotuntuma voi olla hiukka kateissa, tosin sitähän voi treenata vaikka kotona! :D

Tänään oli myös se optikko, jonne olin jo perjantaina menossa, mutta minkä itse piinaviikon kunniaksi möhlin (olin paikalla tunnin liian myöhään). Näköhän oli kuin olikin huonontunut ja tuloksena olivat tälläiset Puman luomukset:


Teemu ja muut olivat käyneet miehissä shoppailemassa tänään. Tuloksena paljon rompetta ja 100 euron lasku. Tiedustelin, että joko minun tilaamani tuliaissimpukat (tölkissä > tietty merkki ja kastike) on ostettu, niin eipä ollut vielä ostanut! Mämmiä kyllä itse tilasi kotiin perjantaiksi. Ja olenhan minä myös luvannut tehdä sen matikkakeiton, mitä koko talvi ollaankin odotettu!