perjantai 14. elokuuta 2009

Maratonin aatto

Kisanumero on nyt haettu ja kuluneen viikon aikana olen "kärsinyt" kaikista jännitysoireista. En tiedä mitä odottaa, joten olo on rauhaton. Toivottavasti kuume, tukkoiset jalat tai mikään muukaan (edellä mainitut siis niitä jännitysoireita) ei estä juoksuhuumaa! Tankkaus ja nesteytys on tehty Teemun ohjeiden mukaan. Tsemppiä kaikille huomiselle ja keveitä kilometrejä! (Postaus on tehty uudella Nokia N97:lla, joten saas nähdä kuinka tässäkin käy!)

sunnuntai 9. elokuuta 2009

Kuusi yötä...

Eilen kisattiin ja ennen kaikkea järjestettiin Kuopion Triathlon. Oma roolini sijoittui maalin läheisyyteen ja pääasiassa piirtelin numeroita triatleettien ihoon. Olen muuten aina halunnut tehdä tuota hommaa, mutta kauhian vaikeaa on tehdä kauniita ja nättejä (kuten joku pyysi) numeroita, kun ihossa on vaseliinia, aurinkorasvaa ja hikeä! Pahoittelen, jos (ja kun) kaikki eivät saaneet kauniita ja komeita numeroita! :D

Parasta lauantaissa oli kuitenkin triathlonkoulumme "lopputentti". Koululaisten joukossa oli aamusta alkaen hyvä tunnelma ja päivän aikana jännitettiin, hikoiltiin, tuuletettiin, naurettiin, kärsittiin, halattiin ja taisipa osa meistä tirauttaa itkutkin. Siitä vaan kohti uusia seikkailuja!

Arvatkaapa, mihin on kuusi yötä?