keskiviikko 5. joulukuuta 2007

Vaikeaa tämä hiihtäminen

Mieltä askarruttavia asioita on tullut tässä esille useampikin, viime aikoina. Esimerkiksi se, että miksi minulla ei ole (tai ei ollut) lainkaan luentoja tällä syyslukukaudella. Oli muka hyvää aikaa tehdä gradua. Jokaiselle, joka on kyseistä projektia (tai mitä tahansa lopputyötä) tehnyt, tietää, että tuommoinen tilanne on turmiollinen.

Ai mitä gradua? Voi miksi se on niin vaikeaa! :D Laiskuuttahan se ainakin omalla kohdallani on. Tosin, koska olen niin tärkeä, minulla on myös muita vastuullisia tehtäviä kuten:
 • Teemun tositteiden ja laskujen valmistelu (sekä sopimusten), jotka menevät valmennusrahastolle. Voi edellyttää pientä räyhäämistä suunnalta kuin toiseltakin.
 • Joukkueenjohtajan tehtävät, jotka painavat erityisesti oman turnauksen lähestyessä nyt tulevana launtaina.
 • Pikkujoulujen järjestely (liittyy joukkueenjohtajan tehtäviin), myös tulevana lauantaina.
 • Kriisi- ja hätäpalavereiden järjestely (liittyy kaikkiin elämän osa-alueisiin).
 • Hätätilojen luonti (onnistuu ilman tehtäviäkin)
 • Kotikaljan ja chili con carnen teko appivanhempien itsenäisyyspäivän "vastaanotolle" (liittyy hyvän miniän tehtäviin).

3 kommenttia:

 1. Siis hätätilojen luontia lukuunottamattahan nuo ovat varsin relevantteja syitä, miksi ei ehdi tehdä gradua. Ja kannattaa muistaa, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

  Vasta sitten, kun alat yliopistolla säntäilemään nurkan taakse tai graduohjaajasi alkaa lähettelemään sinulle sähköpostia, jossa muistuttaa asiasta, kannattaa huolestua.

  Nimimerkillä Eräs jolle laitos nimesi henkilökohtaisen ohjaajan gradun loppuunsaattamiseksi ja jonka gradu ei valmistu kolmivuotispäiväksi....

  VastaaPoista
 2. Vai täällä sitä ollaan. Tervetuloa takaisin!

  Nuo ovat kyllä erinomaisen hyvä syitä ja noin hieno lista!

  VastaaPoista
 3. Neiti S: Suunnittelu siis kunniaan! :D Laitan nuo oirekuvauksesi muistiin, ja kunnioitan kokemustasi näissä asioissa! :D

  Susupetal: Täällä ollaan! Kiitos. Hieno lista kyllä... :)

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!