tiistai 26. helmikuuta 2008

Rankkaa ja rakempaa

Rankka viikko alkoi rankoilla huveilla: 1h pyörä + 1h kuntosali. Alkaa jo hieman maistua puulta tuo polven kuntoutusohjelma, mutta toisaalta on ollut mukava havaita, että painoja voi lisätä ja se 5 kg ei ole enää maksimi... :D

Teemun leiri on sujunut mallikkaasti, joskin se ns. maailmanlopun meininki on ollut havaittavissa puhelimen välityksellä. Parikymmentä tuntia treeniä on jo takana, ja nyt siellä levätään. Jotta saisitte kuvan tilanteesta, tässä ote keskustelusta:

- Huomenna (maanantaina) voisi sitten soitella vaikka Skypen välityksellä. Tuossa viereisessä paikassa on sellainen halpa systeemi, että se toimisi.

- Ok, kuulostaa hyvälle. Tiistai ja keskiviikko mulla onkin kiireisiä.

Maanantaina:

- No, en nyt ehdikään sinne paikkaan enää, kun meni näin myöhään, mut sullehan kävikin paremmin esim. tiistai tai keskiviikko!

- Just joo... :D

Ai miten niin treenattu ja treeni kulkee? :)

2 kommenttia:

  1. On tässä odoteltu ja luettu ukkos blogia että nähtäis raportti kuinka menee, mut täältähän se löytyykin paremman puoliskon sivuilta ja toi keskustelukuvaus kertoo kaiken olennaisen, hyvin siellä vissiin vedetään! ja emännälle jaksamista kaikkien askareiden parissa! muista nauttia kun mies on vielä muualla;)

    VastaaPoista
  2. Espen: Täähän se virallinen tiedotuskanava onkin, eikös se joskus niin päätetty! :D Aioin nauttia vielä ainakin reilun viikon!

    Meno jatkuu yhtä hyvänä, sillä Antti oli lähtenyt tänään ja pakannut mukaansa Teemun pyöräkengät... :D

    VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!