torstai 28. helmikuuta 2008

Piinaviikon huipennus

Huh, melkoinen viikkohan tästä kehkeytyikin. Se huipentuu huomenna Maaseutusosiologian esitykseen sekä Työelämän juridiikka -kurssin tenttiin. Ja sitten vielä kiiruhdan optikolle tarkastuttamaan näköä. Mutta! Palkkioksi tästä kaikesta matkustan lauantaina Helsinkiin ja kera Marin, hän on yksi vanhimmista ystävistäni, menemme syömään, leffaan ja "drinksuille"! :D Ja sunnuntaina sitten palajan taas Pönttövuoren tälle puolen, eli Kuopijoon.

Oli puhetta siitä, että Teemun pyöräkengät tulivat kesken leirin Suomeen Antin hienoisella avustuksella. No, onni onnettomuudessa, sillä isäni on seurueineen menossa huomenna samaan kylään lomalle. Tänään kello 8.00 posteljooni (vai iteljooni) soitti ovikelloa (kahdesti!) ja olin juuri herännyt. Kysyi sitten, että säikähdinkö. Nauroin, että tässä tapauksessa taidat sinä säikähtää enemmän kuin minä... :D Tukka pystyssä ja purentakiskot suussa... Ihastuttava näky! Mutta kengät on matkalla Gran Canarialle, hakivat vain vauhtia viimeiselle viikolle aina Suomesta asti!

4 kommenttia:

 1. Maaseutusosiologia? Pelkkä sana aiheuttaa kylmiä väreitä... Mutta palkkio kuulostaa hyvältä, täytyyhän sitä olla jotain kivaakin viikon ohjelmassa :)

  VastaaPoista
 2. Neiti S: Heh heh... No olihan se hieman... öö... erilainen. :D Palkkio reilu! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Hahhahh, ei oo todellista, ketkäpä täällä taas jo käyvät keskustelua...me kommentoidaan niiiin samoja juttuja aina kaikki:D

  Mun piti juuri tulla sanomaan, että MAASEUTUSOSIOLOGIA!?!?!?!? Siis mikä, täh,häh.

  Ton työelämäjuridiikan menee vielä ymmärrykseen mut maaseu...kuulostaa kyllä erittäin hassulta:D Toi työelämänjuridiikka, onko se teillä pääaineopinnoissa vai joku sun sivuaine juttu? Hassua, jos se on teidän pääainejuttuja, on meinaan sitten erittäin erilaiset tiet meillä...


  Kesätyöt hanskassa jo?
  Mä täällä taas tuskailen....

  -hymytyttö

  VastaaPoista
 4. Hymytyttö: Niinhän tuo taitaa olla! :D sen kyllä on alkanut jo tietämään etukäteen, että kolmikko kokoontuu jonkun postauksen ympärille! :)

  No, minun täytyy ehkä nyt hieman selittää tuota maaseutusosiologiaa... :) Minulta puuttui yksi kurssi sosiologian opinnoista... :D Syvällistä! Mutta toisaalta sitten ihan hyväkin sattuma, sillä sitä ei taideta enää järjestää osallistujien vähyyden vuoksi!

  Työelämän juridiikka taasen on Työelämän ja johtaminen -sivuainekokonaisuuden opintoja, jotka meillä on maisteriopinnoissa pakollisena.

  Kesätyöt vielä virallisesti kysymysmerkillä, mutta "varaovi" on olemassa... Tsemppiä tuskailuun!

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!