sunnuntai 16. joulukuuta 2007

Sunnuntain suosikit

Eli tentit on nyt tentitty. Harmiksemme, totta kai, tuli vielä flunssa, mutta vieläkään en suostu lannistumaan. Tänään vietimme siivous- ja pakkauspäivää, tosin Teemulla petti hermo kuuden jälkeen ja hän lähti ajamaan (cyclocross)pyörällä. Se hänelle sallittakoot, sillä toiminta päivällä oli oikein mallikasta. Flunssan jälkihöyryissä taisi kuitenkin topata aikalailla päällensä, joten saas nähdä onko lämpöhalvaus ollut lähellä.

Muuten sunnuntai on mennyt penkkiurheilun parissa. Naisten ja miesten sprinttihiihdot, yhdistetyn kisa, alppihiihtoa sekä Ruotsi-Suomi jääkiekkomatsi. Tosin sillä aikaa, kun Teemu haki kiinalaisesta päivän ruoan, katsoin Serranon perheen... :D Kai sitä urheilua sitten jotenkin muuten pitää harrastaa, kun ei itse pysty osallistumaan.

Ja vielä vähän vaivaisosastoa: Huomenna minulla on sitten heti aamusta lääkäri. Viikonlopun aikana olen pikkuisen varannut painoa jalalle, mutta uskallusta ei kyllä vielä löydy enempään. Polveen on myös vihlonut satunnaisesti, mitä ei tapahtunut aikaisemmin... Yksi maallikkodiagnoosi oli, että nyt se sitten varmaan paranee. Sopii toivoa! :)

Ja ne lahjat, ne lahjat. Huomenna.

2 kommenttia:

  1. Vai joutui se Teemu siivous hommiin.. No se tekee ihan hyvää. Olkaapa ihmisiksi siellä Puolassa ja muista kuntouttaa polvea, sillä kesän triathlon kausi lähestyy....

    VastaaPoista
  2. Antti: Kyllä, niin pääsi käymään, että "ukko" joutui töihin! :) Totta kai olemme ihmisiksi, sehän meiltä tunnetusti onnistuu!

    Polven kuntoutus onkin nyt "helppoa", koska se on "immobilisoitu"... Katsotaan sitten tammikuussa uudelleen. Toivottavasti ei ole lajinvaihto edessä. Age grouperiksi itseään kiusaamaan! :D

    VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!