torstai 13. joulukuuta 2007

Vuoden viimeinen tentti

Miten juhlallista! Huomenna on siis vuoden viimeinen tentti, tieteenfilosfia, jota olenkin jo kivasti roikotellut ohjelmistossa. Eilen sain kirjankin, joten mikäs hätä tässä! ;) Kerrankin kävi kyllä niin, että lukemiseen oli motivaatiota, koska muuta ei voinut tehdä ja kun sijoitti itsensä esimerkiksi sohvalle, niin eipä siitä niin vain hypätty koneen äärelle. Tosin kannettava oli lähellä, mutta vain hätätapauksia varten.

Hätätapaus niiden lahjojen suhteen häämöttää tulevaisuudessa, eli viikonlopussa. Teemukin meni "valehtelemaan" asiasta (eli että ostaa itse lahjat kummilapsille) erään lehden haastattelugallupissa. ;D Juttu löytyy täältä. Kovassa porukassa muuten pääsi joulusuunnitelmiaan kertoilemaan! :) Tosin tuskin me siellä Puolassa pakoon joulua päästään, pikemminkin päinvastoin.

Neiti S ehdotti edellisen postauksen kommentissaan, että minun pitäisi unohtaa pulkka ja hommata Puolan vuorille ahkio. Aion ottaa ehdotuksen erittäin vakavasti. Myös jotain muuta lämmikettä kuin lampaanvilla olisi myös hyvä ahkioon saada! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!