tiistai 11. joulukuuta 2007

Jänöjussin mäenlasku

Puolaan lähtö on ensi viikon keskiviikkona ja tällä hetkellä eteneminen tapahtuu ainoastaan kepeillä. Harmittaa hurjasti, mutta eihän tälle mitään mahda. Laskettelusuksien sijasta mukaan täytyy ottaa pulkka ja patikointi vaihtuu takan edessä istumiseen. Ei toisaalta yhtään hullummat vaihtoehdot, vai mitä!

Polven tilanteesta sen verran, että kävin lääkärissä eilen ja menen uudestaan viikon päästä. Samana päivänä kun lähtö on, käyn vielä ortopedillä, joka päättää sitten jatkosta (magneettikuvauksesta jne.). Jalalle en saa varata ja polven ei tulisi liikkua. Näyttää siltä, että polvessa olisi jotakin muutakin kuin se, että lumpio kävi pois paikaltaan, mutta se nähdään myöhemmin.

Joululahjat ovat muuten edelleen ostamatta. Viimeksi, kun Teemun kanssa lähdettiin oikein asioiksemme lahjoja ostamaan, oli tuloksena nahkakengät Teemulle... Eikä ainoatakaan joululahjaa! Eli mielenkiintoisia aikoja on edessä, sillä lupasin ne hoitaa itse. Ehkä meidän "kodinhengetär" suostuu auttamaan, tilanteeni huomioonottaen.

6 kommenttia:

 1. Löysin perille, kiitos uudesta osoitteesta! No huh, melkoinen tarina oli luettavana, melkein pääsi itseltäkin itku. Kovasti tsemppiä toipumiseen!

  (en ole minäkään vielä lahjoja ostanut..:)

  VastaaPoista
 2. Aamu kahvi: Hei ja kiitos kannustuksesta! Ehkäpä se tästä helpottaa!

  "Mukava kuulla", että joku muukin on vielä menossa lahjaostoksille! :)

  VastaaPoista
 3. Kumma juttu, että kun menee lahjaostoksille, mies löytää nahkakengät. Näin kävi myös meidän perheessä :) Tosin kaupan päälle löydettiin edes yksi lahja.

  Jaksamista sen polven kanssa sinulle. Hyvä, että kävit vielä lääkärissä ja pääset ortopedille!

  VastaaPoista
 4. Linda: No sanopa älä muuta! :) Teillä meni kyllä sitten huomattavasti paremmin, sillä onhan tuo yksi lahja jo edistysaskel! :D

  Joo, hyvä on käydä nyt lääkärillä ja kuvissa. Tuleepahan sitten ainakin selvyys ja oikea hoito/kuntoutus.

  VastaaPoista
 5. Ehkä voisit hankkia pulkan sijasta ahkion tvm. ettei palella ja parkkeerata johonkin rinteen laitaan nauttimaan after skistä ;)

  Ja pikaista paranemista =) Toivottavasti ei tule enää ikäviä uutisia!

  VastaaPoista
 6. Neiti S: Erittäin asiallinen ehdotus! Paras tähän mennessä! ;D

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!