maanantai 25. elokuuta 2008

Kiireinen viikonvaihde

Viikonloppu meni saaressa mökillä puuhatessa. Lauantaina nostettiin muikunverkot ja päästeltiin kalat, katsottiin olympialaisia, tehtiin maisemointia kirveellä ja kassaralla, laskettiin muikunverkot, tehtiin risusavottaa, saunottiin ja grillattiin. Eilen sitten savustettiin ja paistettiin muikkuja ja kalan haju seuraa minua varmasti vielä pari viikkoa... Toimintaviikonloppu siis. Iso-ukkini oli ammattikalastaja ja muikun pyytäminen on vakava asia. Mahdoton päivittely, kun ei tullut kuin sankollinen muikkuja! Nytkin oli jo ongelma, että mitä sille kaikelle muikulle tehdään! :D Tiesittehän, että verkot täytyy laskea aivan mahottoman kiroilun siivittämänä. Näin ainakin minä lapsuudessani opin! ;D

Torstaina suunnataan kohti Hollantia ja viimeiset matkajärjestelyt ovat kuumimmillaan. Tarkoittaen siis Teemun välttelemien asioiden, mm. sähköpostien, lähettämistä ja hoitamista! ;) TRIvaimona olen minäkin viilannut kynteni MM-starttia varten ja odotan innolla rankkaa, mutta varmasti palkitsevaa ja opettavaista kisareissua.

4 kommenttia:

 1. Oliko niitä muikkuja tosiaan sangollinen vai kaksi? Sangollinen putsatuna ja toinen sanko päitä ja suolia?? Ei teistä savolaisista ota selvää. Sinähän voisit pyöräyttää Teemulle tankkausta varten muikkukukon:) Seuraukset voisivat olla tosin katastrofaaliset tässä tapauksessa. Tai miten olisi se muikkukukko tuliaisiksi Almeren ukolle?!
  Otahan se Junnun passi ajoissa pois sieltä skannerin välistä, ettei tarvii alkaa keskiviikkoiltana pyörittää passirumbaa.
  Nähdään Almeressa!

  VastaaPoista
 2. Siis niitä muikkujahan ol lauantaina puolikas sankollinen siivottuna (iliman päitä) ja rohkeen arvion mukkaan sankollinen päitten kanssa. Sunnuntain saalis mukkaan luvettuna niitä suatiinkin jo sitten yhteensä sankollinen siivottuna ja toene sankollinen niistä päistä, yhteensä, erikseen! :D

  Muikkukukon tein viimeksi huhtikuussa, mutta nyt seuraukset olisivat varmasti katastrofaaliset! :)

  Passit on jo teipattu kotioveen, jos ne siitä lähtisivät mukaan! :D Miten sen voikin jättää skanneriin!

  Almeressa nähdään ja jatketaan savolaisuuden selvittämistä!

  VastaaPoista
 3. Hyvää ja mielenkiintoista matkaa - sekä tietysti jännittäviä kisoja!! Kävin noilla kisasivuilla jo ihmettelemässä...

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Toivottavasti saadaan jännitettävää suomalaisten osalta oikein kunnolla! :)

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!