maanantai 18. elokuuta 2008

Asioiden hoitamista


Tämä päivä on mennyt erilaisten asioiden hoidossa. Viime viikolla hoitui hotelli, tänään on metsästetty sopivaa vuokra-autoa... Mummoni kävi "maalta kaupungissa" ja sitten vaihdettiinkin digiboxia, ostettiin laastia leivinuuniin, hankittiin jakaja tupakansytyttimelle, koska saaressa ei muuten näy se digiboxi + televisio jne... Kummallista, kun nykyään tuntuu, ettei mitään kojetta voi hankkia ilman, että välttyisi soittelulta tukipalveluihin ja jopa laitteen vaihtamiselta.

Salibandykausi on alkamaisillaan, ainakin jos sen mittari on salivuorojen alkaminen. Teemu onkin selvitellyt vakuutusasioitamme taas ajantasalle... Ensimmäiset sarjapelit pelataan jo syyskuun lopulla ja silloin Savo-Karjalan lohkon kakkosdivari pyörähtää käyntiin.

Ensi viikolla suuntaamme siis Hollantiin MM-kisoihin ja Belgian ja Luxembourgin kautta Ranskaan EM-kisoihin. Takaisin Hollantiin sitten Saksan kautta ja kotiin syyskuun yhdestoista päivä, pitäähän sitä yhden kaudenpäätöksen takia "lomaakin" pitää!

7 kommenttia:

 1. Voi höh, mä jo ajattelin että tänä vuonna olisitte päässeet myllyyn pyöräilyyn,sillä kyllähän sun nyt pitäisi katukiituria päästä ulkoiluttamaan tännekin päin suomea...mutta tuon kaltaiset kisasuunnitelmat lasketaan hyväksyttäviksi syiksi jäädä pois;)

  ...Ja sitte muistin, että itsekkin ollaan ulkoiluttamassa maastureita alpeilla silloin(reissun on tarkoitus motivoida gradun tekoon joka on tarkoitus aloittaa kiivaana palattua tuolta,jepjep...). Polkastaan reitille 30.8 eli jos nopsaan noustaan niin voin kiikaroida teitä sitten jostain "mäen" nyppylältä seuraavana päivänä:D

  Hauskaa reissua/huoltotehtäviä/lomaa!

  VastaaPoista
 2. No höh tosiaankin! ;) Väliin jää myös Kuopio maraton, joten pitääkö kaikki järjestää juuri tuolloin? :D Mutta tosiaankin, eiköhän nyt tämän kerran voi laittaa MM- ja EM-kisat kaiken tuon edelle... :D

  Voih, alpeilta hakemassa gradumotivaatiota! Itse meinasin tänään avata tuon pölyttyneen tiedoston ja silmäillä sitä. (Jep jep tähänkin kohtaan...)

  Kiitos! Ja nauttikaahan tekin maastureiden ulkoiluttamisesta! ;)

  VastaaPoista
 3. Moi! Eksyin tänne jonkin linkin kautta ja kiva blogi :) Kaikkea hyvää jatkossa ja tupsahdan vierasille toistekin.

  VastaaPoista
 4. No teillähän on varsin lysti kauden päätös noin logistiselta kannalta. Eestaas reissaamista....Mutta varmaan kiva päästä reissuun=) Ja salibandykausihan on vasta alkamassa ;)

  Btw. Uutiset hyviä. Ei parhaita mahdollisia, mutta hyviä.

  VastaaPoista
 5. Loviisa: Tervetuloa! Hyvää alkusyksyä(?) myös sinulle ja tapaamisiin! :)

  Neiti S: Hyvä juttu, että jonkinlaista selvyyttä on asiaan tullut!

  Eestaas reissaamista jollakin vuokra-autokopperolla! :D

  VastaaPoista
 6. Moikka reissunainen!

  Mitkä ovat G:n sijaintikoordinaatit: ahdistavasti työpöydän laatikossa, työnalla vai paperisilppurissa?

  Minä yritän päästä pikkuhiljaa G:sta eroon. Voi tietenkin olla, että huomisessa keskustelussa paljastuu ohjaajien vastakkainen mielipide...

  Toivottavasti syksyllä vielä nähdään!=)

  K-M

  VastaaPoista
 7. Moi K-M!

  G on, ja otan sen tarkempaan tarkasteluun reissun jälkeen, mutta oikeasti se on ihan hyvässä jamassa. Tosin ei noin hyvässä kuin sinulla! :D

  Mitä keskustelussa sanottiin? Kyllä me vielä jossain välissä syksyllä nähdään! :)

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!