lauantai 23. heinäkuuta 2011

IRONMAN Frankfurt 2011 edessä - kisaajasta huoltajaksi

Huomenna kisataan taas, mutta onneksi siitä huolehtii Teemu. Kesälomani kolmas viikonloppu vietetään kotoisasti (Zurichin ja Joroisten jälkeen) triathlonin parissa, legendaarisen Frankfurtin kisan muodossa. 

Kuhinaa riittää ja expossa olivat edustettuina kaikki triathloniin liittyvät merkit ja tarvikkeet, joita vain kuvitella saattaa! Huoltajan roolissa suoritin muutamia ostoksia, kuten geelejä, urheilujuomaa ja kaasupatruunoita, samalla ihmetellen tavaran määrää. Mitään "turhia" ostoksia en (vielä) kuitenkaan ratkennut tekemään tuolla reissulla.

Olemme myös törmäilleet suomalaisiin ja pitkästä aikaa osallistuimme perjantaina pidettyyn pasta partyyn, jossa myös oli todella hyvä fiilis! Partyssä esiteltiin myös vuonna 1978 pidettyyn ensimmäiseen Ironmaniin osallistunut Dave Orlowski, joka oli erittäin hauska kaveri ja kertoi hauskoja tarinoita tuosta kisasta.

Huomisen kisaa voi seurata seuraavilla tavoilla (nyt äiti sitten tarkkana, kun viimeksi ei onnistunut :D):

"Athlete Tracker" löytyy täältä!  Siihen voi syöttää kätevästi numeron 38 ja nähdä Teemun kisan edistymistä osuus- ja osa-aikojen perusteella. Jälleen muistutan siitä, että välillä seuranta saattaa tökätä ja ajat eivät päivity silloin hyvään toviin. Tässä tilanteessa ei paniikkia, vaan kärsivällisyyttä! :D

Tänne tulee live-seurantaa, eli kirjoituksia, videoita ja kuvia.

3 kommenttia:

  1. Teemulle kovasti tsemppiä!! Ja sulle myös mukavaa päivää huoltajana. :)

    VastaaPoista
  2. Kovaa meni Teemu. Siitä voi varmasti kiittää innokasta ja tehokasta huoltoa!

    VastaaPoista
  3. Huolto toimi jälleen moitteettomasti! :D Tosin jälleen valokuvaaminen jäi unholaan´, mutta keskityin enemmän tuohon huoltamiseen ja kannustamiseen.

    VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!