sunnuntai 15. joulukuuta 2013

15. luukku

Eilen oli todella hauska ilta ystävien kanssa. Olen onnekas, kun olen saanut täällä etelässä uusia ystäviä näiden viiden vuoden aikana. Tarkoitan sellaisia ystävyyssuhteita, joita ei niin vaan "tehdä". Vaikka oli kuinka hauskaa, niin valvomisella oli seurauksena.

Silloin tällöin saan seurakseni huonounisen yön. Siihen näyttäisi vaikuttavan normaalirytmistä poikkeava valvominen. Kuulostaa hassulta, mutta näin se on. Kun valvon liian pitkään, en nuku kunnolla. :-) En ota tästä stressiä, sen verta vähän tällaisia öitä on.

Mutta tänään nukuin Irongirlin kanssa päiväunet ja lähdin vasta sen jälkeen ajamaan maastopyörällä. Ensi kertaa käytössä oli Schwalben Ice Spikerit (kuvassa) ja kyllä oli pitoa! Tämä oli 1,5h tutustumislenkki, mutta kyllä se heti tuntui oikealta.

Enää ensi viikko töitä ja sitten on loma!

3 kommenttia:

 1. Mulla loppui Schwalben Marathon Wintereistä pito eilen. Olis varmaan pitänyt satsata noihin parempiin talvirenkaisiin. Mitään ei onneksi mennyt rikki eikä kukaan nähnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ikävä tunne, kun pito loppuu mutta matka jatkuu. Hyvä, että ei käynyt kuinkaan! Katoitko heti, että näkikö kukaan? :-D

   Poista
  2. Ihan saman tien siinä jäisessämaassa pötkötellessä pyörähti pää 360 astetta: onneksi ei ketään! Puistelin lumet pois housuista ja jatkoin matkaa ihan kuin ei mitään!

   Poista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!