perjantai 13. joulukuuta 2013

13. luukku

Jotain on tapahtunut, sillä vaikka otin pikkujoulut rauhallisesti, tai jorrailtiin siellä hikipäässä muuten, niin ei jaksa ennää, jos ei saa kahdeksaa tuntia unta! Olin heti puolenyön jälkeen kotona, mutta kauhia väsymys aamulla! Hauskaa oli, vähän haikeatakin. Uneeni vaikutti myös myrsky, joka heilutti autoja parkkipaikalla niin kovasti, että varashälyttimet alkoivat soida. Pihalla oli kaatunut iso puistonpenkki ja aamulla tuuli heitti kävelijää. Aikamoisia tuulia on tähän vuoteen mahtunut.

Mutta väsymys kaikkosi siinä vaiheessa kun juoksin töistä kotiin sen vajaat 9km. Huomenna ohjelmassa on pitkä uinti ja sunnuntaina maastopyörälenkki. Vielä ensi viikko töitä ja sitten olisi parin viikon loma, vai treeniloma Kuopiossa! :D Pitäkää ne lumet nyt siellä ladulla!

Kotona odotti yksi jos toinenkin puuha, mutta leivottiin Irongirlin kanssa piparkakkuja. Tai minä leivoin ja yritin rajoittaa taikinan näpsimistä siinä samalla. Yleisesti ottaen piparkakuista tulee jouluinen tuoksu, mutta meillä se sitten sekottui tekemääni uuniloheen ja -juureksiin... Naapurit on varmaan innoissaan. 

Piparkakkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!