perjantai 17. heinäkuuta 2015

Kisaennakko

"Suomen virallinen triathlonvaimo, Arja Lemmettylä, on osoittanut tasaista kisakuntoa kahdessa edellisessä Finntriathlon-sarjan osakilpailussa pääsemällä maaliin tyylikkäästi, joskaan ei ehkä yhtä nopeasti kuin vuonna 2014. Itse asiassa Lemmettylä on mennyt harjoituksista tutulla vauhdilla jokaisessa kisassa matkasta riippumatta ja Joroisissa hän kamppaileekin 6 tunnin alituksesta, jos mennään tutulla tasaisen vauhdin taulukolla joka olisikin naisen Joroisten PB! Viime vuoden puolimatkan ennätys 5:08 tuskin on vaarassa tämän Savoon paluumuuttaneen naisen käsittelyssä.

Pientä laittoo se vaati vaan...

Toinen juomapulloteline tuli ihmeen helposti siihen noin!
Kiinnostuksensa tyydyttääkseen Lemmettylä vilkaisi "helevetinperkeleenkellon" tuottaman datan yhteenvedon, joka kertoi, että tänä vuonna on pyöräilyä tullut kuitenkin huikeat 1000km (lisäksi kaikki se talvinen traineriajelu päälle), mutta juoksussa ollaan nippanappa 200km paremmalla puolella. Ja todellakin, huomenna juostava puolimaratoni on 11% tuosta kokonaismatkasta, joten nokkelimmat huomaavatkin, että reilut 7 kuukautta vanhan eturistisiteen kanssa etenevä Lemmettylä on kisan viimeisellä osuudella tiukan paikan edessä."

Ajoin 2 legendaarista lenkkiä viime viikolla: Vehmerin ja lentokentän.
Kaikki kannustus tulee olemaan tarpeen, mutta jos näette minut kävelemässä (muualla kuin ehkä huoltopaikan ohi) niin olen keskeyttänyt. Tämäkin karmiva vaihtoehto on pitänyt nyt iskostaa päähäni, koska mitään järkeä ei ole pilata yhtään mitään jalan suhteen. Tavoitteena on kuitenkin kisata hymyissä suin ja ilon kautta. Hyvää kisafiilistä kaikille ja tulkaahan moikkaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!